După colaborarea cu PRO TV, Cristian Onețiu și-a lansat o mini-televiziune UNICĂ în România. Ce va difuza

09 sept. 2021
După colaborarea cu PRO TV, Cristian Onețiu și-a lansat o mini-televiziune UNICĂ în România. Ce va difuza
Cristian Onețiu a fost unul dintre cei 4 investitori de la Imperiul Leilor, emisiune difuzată de Pro Tv

Cristian Onețiu este unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori din România. Acesta a fost și unul dintre leii de la PRO TV. Mai exact a investit în numeroase afaceri propuse de cei cu dorințe mari, în prima ediție a emisiunii.

Acum Cristian Onețiu și-a lansat propria televiziune. Scale-UP TV este conceput ca un program unic în România, o platformă care va difuza, începând din 7 septembrie, câte un interviu pe săptămână cu un antreprenor care a învățat și a aplicat principiile de scalare din programul Scale-UP 1000.

„Cuvântul cheie este educație și, după cum știm cu toții, în componența lui intră o valoare foarte importantă: inspirația. Îmi propun prin aceste interviuri să scot informații cât mai relevante și cât mai practice de la oamenii care au trecut prin (de la StartUp spre ScaleUp), pe care privitorul să le poate aplica imediat în afacerea lui. Vrem să cunoaștem nu doar rezultatele lor, ci mai ales procesul parcurs, cum au integrat informațiile și cum le-au pus în practică, fiecare în domeniul său de activitate, pentru a reuși să atingă succesul și a scala afacerea. Și nu în ultimul rând, pentru a deveni independenți și a face ca businessul să lucreze pentru ei, nu ei pentru business. Mai multe detalii puteți afla și din materialul nostru de prezentare, de pe canalul meu de YouTube”, a declarat Cristian Onețiu care este, de asemenea, și gazda interviurilor.

Ce se va vedea mai exact la Scap-UP TV

Fiecare discuție respectă o anumită structură și este compusă din două părți: o scurtă prezentare a invitatului și a competențelor sale în domeniul în care activează, urmată de două serii de întrebări, una din zona profesională și cea de-a doua din viața personală. Fiecare răspuns este notat de Cristian în funcție de trei criterii și trei perspective relevante pentru public: dacă informația oferită este clară (explicită), dacă este inspirațională și dacă este personală și emoționantă. Dacă toate au fost îndeplinite, la final invitații îi pot adresa lui Cristian 3 întrebări specifice care să îi ajute în afacerea lor.

Pentru a afla mai multe despre noua platformă, conținutul ei și invitații care au acceptat provocarea lui Cristian, antreprenorii se pot înscrie pe platforma Scale-UP TV, unde vor putea viziona gratuit primele șase episoade, beneficiind totodată și de reduceri pentru a achiziționa acces nerestricționat la întregul conținut ce va fi difuzat săptămânal.

Tot în cadrul platformei și a discuțiilor, cei interesați pot afla ce este Scale-UP 1000, programul creat de Cristian Onețiu în anul 2018, cu o investiție de peste 200.000 de euro. Acesta conține informații structurate și relevante, un conținut bogat în videouri, misiuni, provocări, teste, exerciții și alte funcții suplimentare necesare pentru a ușura procesul de învățare. Scale-UP 1000 a luat naștere ca o consecință firească a cerinței pieței și pentru a răspunde nevoilor de educație, structură și actualitate ale antreprenorilor din România. În prezent, comunitatea numără peste 500 de membri activi.