Cozmin Gușă dat afară! Cine este femeia care a devenit noul patron Realitatea Plus

01 aug. 2021
Cozmin Gușă dat afară! Cine este femeia care a devenit noul patron Realitatea Plus
Cozmin Gușă a fost mult timp un membru important al PSD

Mult timp, Cozmin Gușă s-a prezentat ca patron al Realitatea Plus. De altfel, acesta se implica foarte mult în politica postului și intervenea des în emisiuni din postura de analist. La un moment dat, un conflict cu partenerul său Marcel Păcuraru l-a înlăturat de la conducerea televiziunii.

Cu toate acestea, Cozmin Gușă susține în continuare că deține 49,5% din Realitatea Plus. Cifrele reale îl contrazic, însă. Acesta este ca și inexistent în momentul de față în acționariatul postului de televiziune. Trebuie menționat și faptul că Realitatea Tv a ajuns la faliment sub conducerea fostului politician și că Realitatea Plus a luat nașterea ca o improvizație pentru a fenta datoriile imense pe care le avea compania.

Cine este oficial noul proprietar al Realitatea Plus

Potrivit documentelor consultate de CNA, noul proprietar al postului este Bertalan Alexandra Beatrice (99,75%), adică fata lui Maricel Păcuraru, care apare des pe post prezentându-se ca Alexandra Păcuraru. În trecut, el și Cozmin Gușă era acționari principali.

Practic, doar 0,25% din Geopol International, firma care operează licenţa Realitatea Plus, este deţinută acum de compania Strategies – Research – Investments International SA, o companie care este  deţinută în mod egal de Guşă şi Păcuraru.

Alexandra Păcuraru

Până nu demult, lucrurile erau astfel: Strategies Research (firma lui Guşă şi a lui Păcuraru) avea 99%, iar fata lui Maricel Păcuraru – 1%. Acum s-a operat această modificare de care Cozmin Gușă susținea că nu știe nimic.

Oricum ar fi, datele de la Registrul Comerţului arată structura de proprietate oficială în care fata lui Marcel Păcuraru, Alexandra este practic patroane Realitatea Plus cu 99,75% acțiuni.

Cine este Alexandra Păcuraru (Bertlan)

Alexandra Păcuraru are 33 de ani și s-a născut la Galați. Aceasta este căsătorită din anul 2017 cu tatăl celor patru copii ai ei și de atunci a luat practic numele Bertlan.

Ea a făcut liceul în SUA, dar apoi a revenit în România unde a urmat două facultăți: Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, de la Universitatea Creștină „Dimitrie Cantemir“ și Universiattea „Media“specializarea regie film.

Ulterior ea a fost folosită de tatăl său în multe firme pe care acesta le deține. Practic în acte apare numele său. Și-a dorit să devină prezentatoare tv, iar ucenicia și-a făcut-o la TVR. Apoi a venit la Realitatea Plus, unde a prezentat mai multe emisiuni și unde apare în continuare aproape zilnic.