Cine este vedeta cu cel mai mare onorariu de la Asia Express? Lidia Buble a încasat mult mai puțin

22 iul. 2021
Cine este vedeta cu cel mai mare onorariu de la Asia Express? Lidia Buble a încasat mult mai puțin

Marele premiu în cadrul Asia Express este de 30.000 de euro, însă unele vedete care participă la show pot câștiga această sumă mult mai repede, doar din câteva episoade. Cu toate acestea, emisiunea nu este pentru oricine, provocările fiind destul de mari pentru unele vedete. Deși suma încasată de Lidia Buble este una consistentă, aceasta nu a fost cea mai bine plătită vedetă a show-ului.

De-a lungul sezoanelor vedetele au încasat sume din ce în ce mai mari, dar patru vedete s-au remarcat pentru onorariul încasat pentru fiecare episod filmat. Conform datelor playtech.ro, Ana Morodan ar ocupa locul patru în acest clasament. Ea ar fi negociat pentru o singură ediție suma de 1.300 de euro.

Locul trei este ocupat în mod surprinzător de Lidia Buble, care ar fi încasat 2.000 de euro pentru o singură ediție. De asemenea, sora acesteia ar fi primit 800 de euro. Pe locul doi se află prezentatorul de televiziune Liviu Vârciu, care a negociat mai bine se pare, primind ceva mai mult, adică 2.500 de euro pe o singură ediție la Asia Express.

Vedeta cu cel mai mare onorariu la Asia Express

De departe, vedeta care a încasat cel mai mult în cadrul show-ului este Bianca Drăgușanu. Potrivit sursei citate, aceasta ar fi negociat la sânge cu producătorii și a primit pentru o singură ediție suma de 4.000 de euro, dublu față de Lidia Buble. În ciuda sumei tentante, vedeta nu a rezistat mult în cadrul show-ului. Aceasta a fost scoasă din competiție după ce a stârnit numeroase nemulțumiri, în principal din cauza atitudinii și limbajului. În plus, vedeta s-a plâns în repetate rânduri de condiții, exprimându-și de mai multe ori dorința de a pleca acasă și de a renunța la competiție.

„În fiecare zi suntem mai obosiți, mai înfometați, mai murdari. Psihic nu știu dacă o mai duc mult, iar fizic nu mă mai țin picioarele. Vreau să plec, nu mai vreau să demonstrez nimic, vreau doar să ajung acasă sănătoasă și să-mi țin copilul în brațe”, declara atunci Bianca Drăgușanu.

Pe lângă Bianca Drăgușanu, a fost scoasă din competiție și sora sa, ambele fiind înlocuite cu Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani, eliminate în ediția precedentă Asia Express.