Bianca Drăgușanu se căsătorește. Cine este mirele? Nunta va costa 1 milion de dolari, iar artistul celebru care le va cânta la petrecere va primi 100.000 de euro

Bianca Drăgușanu se căsătorește. Cine este mirele? Nunta va costa 1 milion de dolari, iar artistul celebru care le va cânta la petrecere va primi 100.000 de euro
Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu se căsătorește din nou. Ar fi a treia nuntă pentru celebra blondă, care cu siguranță va transforma evenimentul într-un business deosebit de profitabil. Deja a furnizat detalii importante juranliștilor de la CanCan, în care a menționat cifre de-a dreptul halucinante.

Nunta va costa 1 milion de euro și va avea loc în două locații: în Grecia, unde ar fi închiriat deja mai multe vile de lux pentru 40 de persoane și una în București, unde vor fi mulți invitați și desigur presă.

Cu cine se căsătorește Bianca Drăgușanu?

Mirele este nimeni altul decât Gabi Bădălău, care este pe punctul să finalizeze divorțul de Claudia Pătrășcanu. Deși s-a zvonit că acesta ar fi încercat să o cucrească și pe EBA, se pare că atenția lui este îndreptată doar spre Bianca Drăgușanu.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. Foto: Antena3

Între cei doi viitori soți va exista și un contract prenupțial impus de părinții lui Gabi Bădălău. Ambii au fost de acord, astfel că nu mai rămâne nimic altceva decât ca planul de pe hârtie să devină și realitate.

Cine sunt artiștii care le vor cânta la nuntă

Artiștii care le vor cânta la nuntă sunt Florin Salam, regele manelelor, la petrecerea din Grecia și culmea, grecul Nikos Vertis pentru care, cu intervenții, au scos din buzunar „doar” 100 de mii de euro și nu 120 de mii de euro, așa cum cerea inițial artistul, conform celor de la CanCan.

Sursele tabloidului menționat au dat și alte detalii incendiare. De exemplu, Bianca ar fi primit deja inelul de logodnă. Ar fi costat 30.000 de euro, dar nu-l poartă pentru a nu complica și mai mult relația lui Gabi Bădălău cu Claudia Pătrășcanu.

În plus, se pare că după nuntă, cei doi își doresc și copii.