Câți bani cere Lidia Buble doar ca să se prezinte la un eveniment și să facă 2-3 poze la panou? Suma este una care depășește orice imaginație

Câți bani cere Lidia Buble doar ca să se prezinte la un eveniment și să facă 2-3 poze la panou? Suma este una care depășește orice imaginație
Lidia Buble. Foto: Facebook

La 27 de ani, Lidia Buble a devenit una dintre cele mai în vogă cântărețe din România. A cântat de mică, în corul Bisericii, tatăl său fiind pastor penticostal, dar a fost o rebelă. A fost elevă a unui liceu sportiv și nu i-a plăcut prea mult școala, dar în schimb pasiunea pentru muzică a determinat-o să părăsească orașul natal, Deva și să meargă în București.

Adi Sînă, fost membru al trupei Akcent a fost cel care i-a compus melodii și a lansat-o pe piață. Practic el a făcut-o celebră. Notorietatea acestia a explodat, când la nici 23 de ani s-a implicat într-o relație interzisă cu Răzvan Simion, căsătorit cu doi copii la acea perioadă. El a divorțat pentru ea și timp de cinci au fost foarte fericiți împreună.

Lidia Buble și Răzvan Simion, în perioada în care formau un cuplu

Între timp matinalul de la Antena 1 i-a devenit și manager, însă anul trecut cei doi s-au despărți, luând pe toată lumea prin suprindere. Toți au crezut că se vor împăca, însă Răzvan s-a afișat deja public cu o altă femei, iar despre Lidia s-a scris că ar fi fost mai mult decât apropiată de Costin Gheorghe, fratele cântăreței Elena Gheorghe și de Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, cu care a colaborat pentru o piesă, care s-a bucurat de mare succes.

Câți bani cere Lidia Buble pentru a se prezenta la un eveniment?

Și pentru că în mod cert Lidia Buble atrage mult atenția asupra ei pe oriune merge, aceasta este și scumpă și la propriu și la figurat. Jurnaliștii de la Spynews susțin că artista cere minim 3.000 de euro, doar pentru a fi prezentă la un eveniment şi a accepta să facă două trei poze.

În cazul unui recital la un eveniment monden, Lidia Buble este foarte punctuală, nu întârzie niciodată, dar nici nu rămâne pentru poze înainte sau după concert. Pentru show-ul ei tariful este de minim 1.500 de euro.