Adi Sînă surprinde industria muzicală. Și-a schimbat complet cariera: cu ce se ocupă acum

11 aug. 2021
Adi Sînă surprinde industria muzicală. Și-a schimbat complet cariera: cu ce se ocupă acum

Artiștii au fost printre cei mai afectați de restricțiile din pandemie, ceea ce i-a determinat pe mulți să se reprofileze pentru a obține din ceva venituri. În această situație s-a aflat și Adi Sînă, care și-a deschis o afacere online alături de soția sa Anca Serea. În același timp, odată cu ridicarea restricțiilor, reușește să aibă și concerte în fiecare săptămână.

În vârstă de 44 de ani, Adrian Sînă a fost nevoit să lase muzica pe planul doi și a intrat în afaceri alături de soția sa Anca Serea. Pandemia a fost unul dintre motivele care l-au determinat să ia această decizie. El a mărturisit că acum majoritatea timpului și-o dedică firmei sale de cosmetice online, pentru care a muncit mult.

„Cosmeticele îmi ocupă 80% din timp, iar muzica doar 20%. Acum ne ocupăm de BioAsPure, firma noastră online de cosmetice. Am muncit mai mult în pandemie decât în timpuri normale într-un alt domeniu. Împreună cu Anca am deschis un brand de cosmetice şi am lucrat foarte mult la proiectul acesta. Adică m-am reprofilat”, a declarat fostul membru de la Akcent, conform click.ro.

Adi Sînă nu a renunțat la muzică

Nu a renunțat la muzică în totalitate, având concerte în fiecare săptămâna. În același timp a reușit să se și documenteze pentru deschiderea magazinului, iar în toamnă urmează să lanseze chiar și o linie de cosmetice pentru bărbați.

„N-am renunţat la muzică, am stat mai puţin în studioul de înregistrări, am concerte în fiecare săptămână. Şi cu toate acestea lucrez în fiecare zi la partea de cosmetică, pentru că a trebuit să învăţ, să o iau de la zero. Acum ştiu totul despre vopsele de păr, creme anti îmbătrânire. M-am documentat foarte mult cu un an înainte de pandemie, am deschis magazinul acesta. Iar în pandemie ne-am extins şi am învăţat foarte multe lucruri despre zona asta. Am făcut muzică ani de zile devenind o rutină, iar acest proiect m-a făcut să studiez mult şi să învăţ lucruri noi. O să lansez şi o linie de bărbaţi toamna asta şi sper că va fi bine”, a povestit Adi Sînă la deschiderea unui magazin de parfumuri, din Capitală.

Cei doi au și motive să caute venituri suplimentare, având în vedere că au de crescut nu mai puţin de 6 copii. În ciuda acestui aspect, știrista Anca Serea a reuşit să-şi menţină silueta de fotomodel. Primul copil l-a avut la 21 de ani, pe David, care acum este student în primul an de facultate și după aceeea au urmat Sarah, Noah, Ava, Moise şi Leah.