Cine este și cum arată Alexander Soros, fiul lui George Soros? Ce scandal imens a declanșat acesta

03 aug. 2021
Cine este și cum arată Alexander Soros, fiul lui George Soros? Ce scandal imens a declanșat acesta

Sunt puține persoane care să nu fi auzit de George Soros și povestea sa. Celebrul economist, activist politic, filantrop și om de afaceri miliardar cu origini ungare, are bineînțeles și urmași. Unul dintre fii săi, Alexander Soros, din căsătoria cu Susan Weber Soros duce o viață extravagantă și la 35 de ani are tot ce-i trebuie.

George Soros, devenit celebru după ce, în anul 1992, a făcut un profit uriaș mizând la bursă pe deprecierea lirei sterline, îl are ca urmaș pe Alexander Soros și pe fratele acestuia mai mic, Gregory. Fiul cel mare al miliardarului a fost crescut în Katonah, New York și a absolvit Universitatea din New York în 2009. În 2018 acesta a terminat un doctorat în istorie la Universitatea din California, Berkeley.

Iubitori de petreceri și femei frumoase

Fără grija zilei de mâine, Alexander Soros este atras de petreceri și de femei frumoase, în special modelele care apar în prezentările de modă. Acesta are și o casă pe măsură unde se poate distra fără probleme, iar locuința sa din Hamptons e plină mai tot timpul de modele celebre.

A fost adesea flancat de modele celebre printre care Hailey Clauson, Constance Jablonski, Alexandra Agoston și Caroline Vreeland, în locuința sa extravagantă. În acea vară, a fost văzut, de asemenea, găzduind petreceri alături de modele la Villa Maria, o frumoasă proprietate ce valorează nu mai puțin de 85 de milioane de dolari, pe care Alex a închiriat-o. Conacul de 22.000 de metri pătrați construit în anii 1920 are 11 dormitoare și este situat foarte aproape de malul apei.

Recent, fiul miliardarului George Soros, în vârstă de 35 de ani și-a petrecut o noapte întreagă consumând shot-uri de tequila în compania a două modele. El a cumpărat și consumat rapid două sticle de tequila Herradura Extra Anejo, care se vând pentru 345 de dolari bucata. Odată ce petrecerea a luat sfârșit, când a venit nota, nu a ezitat o clipă și a lăsat un bacșiș de 700 de dolari staff-ului care l-a servit toată noaptea.