Cine este iubita miliardarului Ion Țirac? Este cu 37 de ani mai tânără: „Poate cineva să-l părăsească?”

22 iul. 2021
Cine este iubita miliardarului Ion Țirac? Este cu 37 de ani mai tânără:
Sursa foto: Top Antreprenori

La 82 de ani, Ion Țiriac este mai în formă ca niciodată. Acesta este acuzat că le-a convins pe fetele din tenis să nu mai meargă la Jocurile Olimpice, apoi el însuși a spus că este sabotat de oficialii ATP pentru că au programat turnee importante simultan cu cel pe care-l deține el la Madrid și astfel nu au mai venit în Spania cei mai valoroși jucători ai lumii.

Ion Țiriac s-a certat și cu autoritățile române pe motiv că nu vor să-i cedeze gratuit velodromul Dinamo pentru ca el să contstruiască un patinoar și în plus, lansează proiect după proiect. În acest context, are timp și de dragoste, dar cu limite.

Cine este presupusa iubită a lui Ion Țiriac

Irina Deleanu este președinta Federației Naționale de Gimnastică Ritmică și este cu 37 de ani mai tânără decât el. Despre cei s-a scris de mult timp că ar forma un cuplu, dar că s-ar fi despărțit în urmă cu ceva timp. Ei bine, se pare că lucrurile nu stau chiar așa.

Ion Țiriac și Irina Deleanu

Fosta campioană a României la Gimnastică Ritmică a venit cu precizări.

„Am râs pentru că m-a distrat foarte tare când s-a scris că l-am părăsit. Poate oare cineva să-l părăsească pe Ion Țiriac? Ne vedem când e nevoie, avem întâlniri de bussines”, a spus Irina Deleanu pentru Playsport.ro care a dat de înțeles că nu locuiește cu miliardarul.

Promisiunea pe care i-a făcut-o Ion Țiriac Irinel Deleanu

Ea a recunoscut și că ultima dată s-a văzut cu Ion Țiriac în urmă cu aproximativ o lună, moment în care el i-a făcut o promisiune pe care aceasta se așteaptă să o respecte.

„Ultima oară când am vorbit mi-a promis că în cadrul proiectului său de la Otopeni, o să facă o sală destinată exclusiv gimnasticii ritmice. Avem afluență de copii, gimnastica ritmică atrage fetițele. Singura problemă e că nu avem o sală propice unde să ne desfășurm activitatea și nu prea avem unde să le chemăm la antrenamente. Ne descurcăm greu cu baza materială, antrenoarele caută săli unde să facă antrenamente”, a mai precizat Irina Deleanu.