Cine este noua iubită a lui Andrei Ștefănescu și ce salariu încasează de la Antena Stars

27 aug. 2021
Cine este noua iubită a lui Andrei Ștefănescu și ce salariu încasează de la Antena Stars
Sursa foto: Facebook

După divorțul din urmă cu un an de soția sa Antonia, cu care are un copil, Andrei Ștefănescu se pare că și-a găsit din nou iubirea în brațele unei colege de trust de la Antena Stars. Voci susțin că el și prezentatoarea emisiunii „Vedetop”, Ștefania Duca ar fi într-o relație, deși cei doi nu au făcut încă public acest lucru.

Amândoi au ieșit din relații de lungă durată. Ștefania anunța la sfârșitul anului trecut despărțirea de artistul F Charm, după o relație de șase ani. Cei doi urmau chiar să se căsătorească! Cu toate acestea, au decis să se despartă și să meargă fiecare pe drumul său. Despărțirea dintre cei doi nu a fost cu scandal, ci din contră, au păstrat o relație foarte bună.

„Până nu mi-am vindecat sufletul și l-am ajutat să accepte că după șase ani „NOI DOI” nu mai există, nu am putut face asta. Dar nimic nu e imposibil, așa cum m-ai și învățat și așa cum spui și tu, am ieșit învingătoare. Pentru că are cum să mă mai doboare nimic” , a spus vedeta Antena Stars.

La rândul său, Andrei Ștefănescu s-a despărțit de soția sa Antonia, cu care are și un copil. Cu toate că spune că nu a avut niciodată motive cu adevărat plauzibile pentru care să ajungă la divorț, acesta s-a întâmplat până la urmă.

„Dacă aș putea să explic … nu știu ce s-a întâmplat. Sunt lucruri în viață pe care nu le putem explica, se întâmplă și atât. Asta a fost. Nu ne-a luat prin surprindere, așa a fost să fie. Nu știu dacă poți să povestești, pur si simplu se întâmplă și atunci e cel mai bine să rupi legătura”, a declarat Andrei Ștefănescu la Antena Stars.

Noua iubită a lui Andrei Ștefănescu. Sursa foto: Instagram

Ce salariu ar avea Ștefania la Antena Stars

Andrei Ștefănescu și Ștefania Duca nu au făcut încă publică relația lor, cu toate că au existat mici „scăpări” ce i-au dat de gol. Frumoasa brunetă este gazda show-ului monden „Vedetop” de la Antena Stars, în care prezintă săptămânal o retrospectivă a celor mai importante evenimente din showbiz.

Surse spun că noua iubită a lui Andrei Ștefănescu ar câștiga o sumă destul de modest de la postul Intact. Ștefania Duca ar primi, lunar, un salariu de 700 de euro, adică în jur de 3.400 de lei. Deși nu este un salariu mare pentru un moderator TV, acesta îl depășește pe cel încasat de alte vedete ale Antenelor, mult mai cunoscute decât ea. Bruneta ar câștiga cu aproape 200 de euro mai mult decât fostele sale colege, Daniela Crudu și Marina Dina, scrie impact.ro.