Cine este și unde lucrează fiica lui Mugur Isărescu? Lăcrămioara încasează un salariu imens

13 aug. 2021
Cine este și unde lucrează fiica lui Mugur Isărescu? Lăcrămioara încasează un salariu imens

Cei doi copii ai guvernatorului BNR, Ileana Lăcrămioara și Costin au cariere total diferite. Dacă mezinul se ocupă de afacerea cu vinuri a familiei, fiica lui Mugur Isărescu și-a construit singură o carieră de invidiat.

Mugur Isărescu este căsătorit din 1975 cu Elena și are doi copii, pe Ileana Lăcrămioara (44 de ani) și Costin (34 de ani). Dacă Isărescu jr. a avut o tinerețe ceva mai agitată, cu petreceri și escapade amoroase ce au apărut în prim planul presei mondene, nu același lucru se poate spune despre fata Guvernatorului BNR.

Ileana Lăcrămioara a absolvit Academia de Studii Economice în anul 1998, apoi a decis să-și continue studiile la prestigioasa Universitate Harvard pentru un MBA (2002-2004). Între 2001-2002, aceasta a trecut pe la departamentul financiar al IBM de la Viena, iar ulterior, în perioada 2004-2006, ea s-a angajat la un fond de investiții din Statele Unite ale Americii. Din anul 2006 până în 2011, fiica Guvernatorului BNR a lucrat în cadrul unei alte corporație, tot în departamentul de management financiar.

Sursa foto: LinkedIn

Ce salariu lunar încasează fiica lui Mugur Isărescu

În ultimul deceniu, Lăcrămioara Isărescu ocupă funcția de șefă a programului guvernamental pe care firma IBM l-a implementat în România și în alte țări ale Europei sud-estice. Este un job bine plătit, fata guvernatorului BNR încasând lunar un salariu de aproximativ 15.000 de euro, la care se adaugă și un pachet anual foarte avantajos pentru îndeplinirea a obiectivelor firmei, scrie fanatik.ro.

Cu toate acestea, Lăcrămioarei Isărescu nu s-a bucurat întotdeauna de succes în afaceri. În cazul proiectelor sale de activități de servicii și suport pentru întreprinderi, dar și activitatea ei la agenția de publicitate la care a fost asociată, rezultatele ei a fost ceva mai modeste.

Fiica lui Mugur Isărescu, Lăcrămioara, este logodită cu Lucian Croitoru, economist și consilier pe probleme de politica monetară al guvernatorului Băncii Naționale a României. Acesta a fost la un pas să ajungă premierul României în octombrie 2009 atunci când a fost propus pentru acest postul de președintele Traian Băsescu, dar guvernul său nu a fost validat de Parlament.