Liviu Vârciu va prezenta o nouă emisiune! Cu ce televiziune de top a semnat și cine îi va fi partener de show

29 iul. 2021
Liviu Vârciu va prezenta o nouă emisiune! Cu ce televiziune de top a semnat și cine îi va fi partener de show

Liviu Vârciu va reveni în prim plan cu o nouă emisiune, cu care speră să bată toate recordurile de audiență. Artistul a avut numeroase proiecte cu Antena 1 de-a lungul timpului, iar acum tocmai a semnat pentru un nou show.

El îl va avea ca partener de prezentar pe prietenul lui, Andrei Ștefănescu, care mult timp a avut o emisiune la Antena Stars. Acum producătorii l-au ales pentru cel mai nou show de pe Antena 1, care va începe din toamnă.

Ce emisiune va prezenta Liviu Vârciu

„Prețul cel bun” ar urma să apară pe post în luna septembrie, deși filmările au început deja. Producția este una de tip quiz și mai mulți concurenți vor trebuie să ghicească prețul mai multor produse. Dacă se apropie de realitate, atunci vor primii premii deloc de neglijat, mai exact bani sau obiecte scumpe.

„Nu am cum să nu mă distrez atunci când sunt alături de Andrei, nici nu știu cum ar fi să nu fim împreună într-un proiect! Partea cea mai frumoasă la Prețul cel bun este că facem oamenii fericiți, ne distrăm și se pleacă acasă cu premii. Sper ca telespectatorii să ne urmărească și să se distreze alături de noi”, a spus Liviu Vârciu despre noul lui proiect de la Antena 1.

Ce spune și Andrei Ștefănescu despre noul proiect

Andrei Ștefănescu a dat și el mai multe detalii și invită publicul să-i urmărească pentru că sigur se vor distra. Și la cât de amuzanți sunt cei doi artiști, cu siguranță așa va fi.

„Filmăm chiar acum pentru Prețul cel bun, un format original, clasic, dar foarte frumos. E o emisiune în care oamenii câștigă și sunt tot mai rare genul acesta de show-uri, în care toți concurenții au o șansă la premiu. Mă bucur că sunt alături de Liviu, avem o chimie foarte bună, ne știm foarte bine, ne înțelegem din priviri. Când suntem împreună, atmosfera este garantată, hazul este garantat! Mă bucur că fac parte din acest proiect și sunt convins că și cei de acasă se vor bucura alături de noi.

Cred eu că cel mai important lucru este că îi vom face pe oameni să câștige și îi vom ajuta să fie fericiți. Văd un interes mare în jurul acestui show, deja ne-au trecut pragul oameni din toată țara, care au venit până aici să se joace, să câștige și să trăiască niște momente frumoase”, a declarat și Andrei Ștefănescu.