Ion Țiriac și-a pierdut mințile pentru o vedetă celebră de la noi. S-a decis să se căsătorească

28 aug. 2021
Ion Țiriac și-a pierdut mințile pentru o vedetă celebră de la noi. S-a decis să se căsătorească

Ion Țiriac s-a iubit în urmă cu 15 ani cu „Zâna Surprizelor” și se pare că erau la un pas de căsătorie. Andreea Marin îi sucise mințile miliardarului, iar diferența de vârstă dintre cei doi nu a fost un impediment în relația lor. Însă, un pas greșit făcut de prezentatoarea TV, se pare că a spulberat toată această poveste de dragoste și șansa de a purta inelul cu diamant pe care Țiriac deja îl cumpărase.

Andreea Marin a dorit să clarifice situația de atunci și, invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, a explicat de ce a ales să nu mai fie alături miliardar.

„(Ați fi acceptat o cerere în căsătorie din partea lui Ion Țiriac?) Este extrem de stupidă această poveste. Nu aş fi negat un astfel de adevăr. Pentru mine era o onoare o relaţie cu astfel de om. Lucrurile erau duse într-o extremă enervantă.

A fost o prietenie foarte frumoasă, mi-e foarte drag de acest om. La un moment dat, eu am decis să mă îndepărtez pentru că simţeam că îi fac rău acestui om”, a declarat Andreea Marin la Kanal D.

Andreea Marin și Ion Țiriac

Țiriac îi cumpărase un inel cu diamante

Fosta iubită a lui Ion Țiriac, Adriana Ikim, dezvăluia că la acea vreme Andreea Marin îi sucise mințile miliardarului, care îi cumpărase ți un inel cu diamante.

„Mă suna pe mine la Milano şi vorbeam despre Andreea Marin şi despre inelul cu diamante pe care i l-a luat. I-am spus chiar că vreau să fiu invitată la nuntă. Atunci replica lui a fost destul de ciudată pentru mine: `Bine, Ikim, îţi trimit ţie inelul dacă tot zici de nuntă`”, a spus Adriana Ikim.

Cu toate acestea, când totul mergea perfect pentru cei doi, totul s-a destrămat. Se pare că problema a fost un magnat turc, Ali Ergun Ergen. „Zâna” a fost văzută de mai multe ori alături de acesta în acea perioadă și din acel moment s-a rupt relația de iubire cu Ion Țiriac. Andreea Marin a negat însă că ar fi trăit vreo poveste de dragoste cu vreunul dintre cei doi oameni de afaceri.

„Am o relație de amiciție cu domnia-sa (n.r. – Ali Ergun Ergen). Suntem prieteni buni. Și nu numai cu el, ci cu mai mulți oameni din acea comunitate. De altfel, cea mai bună prietenă a mea este de origine turcă, așa că … Nu, nu este căsătorit, nici unul dintre noi nu avem obligații. Nu am avut afaceri cu domnia-sa, am avut doar colaborări”, declara Andreea Marin în anul 2005 în revista Atac.