Cine a fost primul iubit al celebrei Denise Rifai? „Nu au contat banii”

Cine a fost primul iubit al celebrei Denise Rifai? „Nu au contat banii”
Denise Rifai a lucrat aproape 11 ani la Realitatea Tv

După zece ani petrecuți la Realitatea Tv și aproape un an la Kanal D, Denise Rifai a devenit una dintre cele mai interesante vedete în momentul de față. Comediantul Ionuț Rusu o parodiază cu mare succes, iar când a fost invitat la emisiunea Teo Show a vrut să știe dacă Denise este căsătorită.

De altfel, vedeta Kanal D primește des întrebări legate de viața sa amoroasă, însă aceasta ocolește de fiecare dată răspunsul. Nu-i place să abordeze acest subiect, așa că nimeni nu știe exact cine este bărbatul misterios din viața ei.

Denise Rifai a avut în trecut o relație cu Eugen Orlando Teodorovici

Denise Rifai spune că își dorește să se căsătorească, să aibă copii, dar momentan nu există un plan concret în acest sens. În trecut, ea a avut o relație cu fostul ministru de Finanțe, Eugen Orlando Teodorovici, dar la momentul acela ea era doar reporter la Realitatea Tv.

Denise Rifai a acceptat să vorbească despre prima ei mare iubire și a ținut să sublinieze că nu au interesat-o niciodată banii. De altfel, ea provine dintr-o familie extrem de bogată și nu a dus niciodată lipsă de nimic. Este o mare iubitoare de branduri de lux și asta se vede în toate ținutele ei.

Cine a fost prima iubire a lui Denise Rifai

“A fost pură și foarte frumoasă. Toată viața mea mi-au plăcut oamenii deștepți cu care poți construi. Nu au contat niciodată banii cât au contat disciplina, inteligența și dorința de a face ceva în viață. Eu sunt un om foarte muncitor și îmi plac oamenii asemeni mie.

Un om deștept își face rostul lui în viață și luptă, iar asta îl ajută să aibă și un anumit caracter. Acestea au fost calitățile pe care le-am căutat la un bărbat. Prima poveste de iubire a fost una foarte pură, cu un băiat care avea aceste călități pomenite mai sus”, a spus Denise Rifai pentru okmagazine.ro.