Cum a ajuns un tânăr milionar în dolari cu Bitcoin. Poate fi povestea oricui

10 apr. 2021
Cum a ajuns un tânăr milionar în dolari cu Bitcoin. Poate fi povestea oricui
Bitcoin

Se vorbește din ce în ce mai mult despre criptomonede. Banii virtuali au început să devină o alternativă pentru mulți și o investiție, care te poate face milionar peste noapte. Sau poți pierde totul într-o singură zi. Povestea Bitcoin este una care ține mult de noroc, iar cea a lui Daniel Maegaar a fost una cu final fericit.

Când avea 22 de ani, în urmă cu opt ani mai exact, acesta s-a gândit să-și investească economiile în criptomonede. Banii strânși proveneau dintr-un job part time la o benzinărie. A riscat și a câștigat. S-a bazat, însă doar pe intuiție, iar motivul pentru care a ales acest drum a fost  un scandal din Cipru. Guvernul blocase conturile de bani a mii de persoane, așa că el a vrut să se asigure că nu i se va întâmpla niciodată așa ceva.

Criptomonedele care l-au făcut milionar pe Maegaar

A căutat un loc în care băncile să intervină cât mai puțin, iar acesta a fost spațiul virtual. Criptomonedele Ripple și Dash au fost cele care au venit cu noroc pentru el. Și-a făcut stocuri chiar și când ele valorau foarte puțin pe piață. În timp, prețul lor a crescut și primul milion de dolari a venit când Ripple a explodat pe piața criptomonedelor.

Și din acest punct a început pentru el viața de bogătaș. Vacanțe, lux, cele mai rafinate mâncăruri, cele mai frumoase haine… și-a permis tot la ce a visat vreodată.

A investit și în NFT

A continuat investițiile de acest tip, când a descoperit NFT-ul, cu care se plătește un obiect digital unic. Și Delia a vândut o piesă a sa în NFT. A fost prima care a făcut acest pas.

Chiar dacă Daniel nu a avut încredere în ultima sa investiție și-a ascultat intuiția din nou și a cumpărat caractere digitale CryptoPunk. A cumpărat de 18.000 de dolari și recent a primit oferte de 4.2 milioane de dolari pentru ele dar a refuzat pentru că este de părere că poate câștiga și mai mult.