Cei care au această grupă de sânge sunt periculoși și aroganți. Descoperire importantă a cercetătorilor japonezi. Detalii inedite pentru fiecare personalitate în parte

01 iun. 2021
Cei care au această grupă de sânge sunt periculoși și aroganți. Descoperire importantă a cercetătorilor japonezi. Detalii inedite pentru fiecare personalitate în parte
Foto: National Cancer Institute on Unsplash

Japonezii au fost cei care au întreprins cel mai mare număr de studii prin care au încercat să determine trăsături de caracter predominante și distinctive în funcție de grupa de sânge. Unii au luat în calcul chiar și RH-ul, care poate fi pozitiv sau negativ. Trebuie subliniat că cel negativ este destul de rar și specific mai mult celor din țările nordice.

Cercetătorii japonezi susțin că în funcție de grupa de sânge, se poate determina temperamentul unei persoane și în plus de asta se poate atrage atenția și cu privire la bolile care sunt predispuși mai mult.

Potrivit unor statistici publicate de cei de la Medlife, 33% dintre români au grupa 0, 43% grupa A, 16% grupa B și 8% grupa AB. Majoritatea au RH pozitiv. Doar 10% din persoanele de pe suprafața globului au RH negativ.

Grupa 0

Cercetătorii japonezi susțin că cei care au grupa de sânge 0 sunt mai instabili decât restul. Mai exact nu rezistă bine atunci când sunt în situații de maximă tensiune și nu reușesc să facă față prea ușor problemelor. Acest lucru se întâmplă din cauza hormonului de stres – cortizolul. Acesta crește mult mai rapid la cei cu grupa de sânge 0 și îmbătrânește și organele.

Mai mult, persoanele cu grupa 0 de sânge, dacă nu duc un regim de viață echilibrat, vor dezvolta multe stări de anxietate și depresie. În plus vor îmbătrâni mult mai rapid din cauza cortizolului, care va fi mereu în creștere. Asta ar putea provoca și probleme cardiace.

Grupa A

Cei mai mulți români au grupa A, RH pozitiv, iar cercetătorii japonezi au o veste bună pentru ei. Aparent, oamenii din această categorie sunt mai înțelepți, mai muncitori și mai muncitori. Partea negativă este că dezvoltă ușor obsesii și asta îi poate distruge. Sunt dominați de pasiune, dar sunt pregătiți să ia mereu viața de la capăt.

În ceea ce-i privește pe cei cu grupa de sânge A, aceștia sunt predispuși mai mult decât ceilalți la apariția cancerului gastric și a problemelor digestive, inclusiv gastrite și ulcer.

Grupa B

Cercetătorii japonezi spun despre cei cu grupa de sânge B că sunt creativi și pasionali, dar și foarte imprevizibili. Sunt persoane puternice, care știu bine ce vor în viață și își urmăresc doar scopul lor. Însă atenție mare, sunt cei cu această grupă de sânge sunt considerați periculoși, aroganți și extrem de egoiști.

Și cei din grupa B sunt sensibili la problemele digestive, chiar dacă nu la fel de mult ca cei din grupa A. De asemenea, trebuie atenție cu rinichii și retenția de apă.

Grupa AB

Cei cu grupa de sânge AB se căsătoresc mai greu sau deloc, susține maestrul Mihai Voropchievici. În schimb cercetătorii japonezi spun  oamenii care au această grupă sangvină pot avea probleme cu memoria și s-ar putea să învațe destul de greu lucruri noi. Sunt analitici și au nevoie de timp pentru a da răspunsri.

Din punct de vedere al sănătății stau destul de bine, singurul avertisment fiind cel legat de capacitatea de a asimila informații noi, în special pe măsură ce timpul trece. Deci trebuie să-și antreneze mereu creierul.