Nu primiți acesta cadouri niciodată, de la nimeni! Vă aduc ghinion și boală în casă! Mihai Voropchievici explică în detaliu

26 aug. 2021
Nu primiți acesta cadouri niciodată, de la nimeni! Vă aduc ghinion și boală în casă! Mihai Voropchievici explică în detaliu
Mihai Voropchievici apare săptămânal la Antena 3

Cadourile pot aduce ghinion, boală și chiar despărțire. Fie că sunt dăruite, din suflet, cu bucurie sau nu, acestea pot avea un impact negativ în viețile noastre, este de părere renumitul numerolog, Mihai Voropchievici. Acesta a explicat în detaliu ce nu trebuie oferit niciodată unui cuplu de tineri căsătoriți, dar și cum putem tăia ghinionul, pe care ni l-ar putea aduce un cadou, în cazul în care suntem superstițioși.

Mihai Voropchievici prezintă săptămânal la Antena 3 și cel mai de succes horoscop, cel al runelor, iar previziunile sale sunt extrem de apreciate de public. Sfaturile sale și lecțiile de viață pe care le oferă de fiecare dată ajută sute de mii de români, care-l urmăresc săptămânal, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, unde o are alături și pe Lidia Fecioru, cea mai cunoscută bioenergoterapeută din România.

Nu oferiți obiecte ascunțite ca și cadou unui cuplu

„Să nu oferi tinerilor căsătoriţi sau dacă mergi în vizită într-o casă nouă un cuţit, ori obiecte ascuţite, înţepătoare, pentru că tai relaţia între tine şi persoana respectivă. Pentru orice obiect, dacă sunteţi superstiţioşi şi aveţi senzaţia că omul ăla are ceva cu voi, faceţi în felul următor: fuga la portofel, luaţi o sumă mică de bani, simbolic, şi plătiţi-l. E ca şi cum acel cadou l-aţi cumpărat. Asta e metoda de anihilare a ghinionului”, a spus Mihai Voropchievici, potrivit voxbiz.ro.

Miahi Voropchievici a prezentat o listă întreagă cu cadouri interzise. Mai exact nu este bine nici să dăruiți, dar nici să primiți aceste daruri, fiecare dintre acestea având o însemnătate negativă. Dacă sunteți și o persoană superstițioasă, îndreptată spre spiritualitate, cu atât mai mult, trebuie să fiți foarte atenți atunci când primiți sau dați ceva pentru că vă puteți aduce astfel ghinion și boală în casă. Ba chiar și desprățire, certuri, conflicte. Și va fi greu să înțelegeți de unde toate aceste probleme.

Cadouri interzise și însemnătatea lor

„Altă poveste este să nu îţi ia soţia sau cineva apropiat ciorapi. Asta înseamnă că vei pleca de acasă. Superstiţia mai spune că dăruindu-şi ciorapi te scoate din jurisdicţia ei. Adică nu o să mai poţi să fii controlat.

Să nu dai o batistă cuiva drag pentru că batista se dăruieşte la mort. Se dă o batistă cu un bănuţ în ea ca să aibă decedatul pe lumea cealaltă să plătească trecerea. Ortul popii.

Să nu dăruieşti o oglindă că aduce neplăceri în casă nouă. Oglinda este puntea între două lumi, cea văzută şi cea nevăzută. Şi senzaţia este, la cei mai superstiţioşi, că oglinda poate să fie cu ceva trimiteri, cu făcături, şi atât timp cât primeşti oglinda îţi va urmări viaţa.

Foto: Caroline Veronez on Unsplash

Cât despre veselă, nu trebuie să fie dăruită ciobită sau spartă. Este recomandat, chiar dacă aţi cumpărat din magazin, să desfaceţi cutia, să verificaţi. Dacă s-a ciobit, fie că e pahar sau farfurie, aduce ghinion în casă şi ştirbeşte căsnicia sau armonia din casă

.Un alt cadou de evitat este reprezentat de figurinele cu păsări. De ce? Pasărea se zbate, e neliniştită, e agitată.

O poşetă, o geantă de voiaj sau un portofel, aceste obiecte nu trebuiesc dăruite fără să pui un ban în ele. Nu le dăruiţi fără bani.

O plantă sau un animal se spune că sunt cadouri vii şi trebuie să plăteşti pentru ele. Dacă dăruim flori în ghiveci, întotdeauna trebuie să punem un ban în pământul în care este floarea.

Bijuterii din chihlimbar. Chihlimbarul este cea mai puternică răşină de protecţie împotriva vrăjilor, ochilor care deoache, a răutăţilor şi a necazurilor. Este super-bună.

Lădiţe, cufere, cutii de bijuterii – se spune că te va face să îţi ascunzi gândurile faţă de persoana care ţi-a dăruit-o. O să fie o persoană ascunsă, tainică, mincinoasă.

Pieptene. Se spune că dacă dăruieşti un pieptăn unei persoane, îi vei ghici gândurile.

Lănţişor. Lănţişorul dacă l-ai primit dăruit şi s-a rupt înseamnă că relaţiile dintre cei doi oameni se vor rupe”, a explicat în amănunt Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.