Cea mai descărcată aplicație din lume. A eclipsat total Facebook și Instagram

10 aug. 2021
Cea mai descărcată aplicație din lume. A eclipsat total Facebook și Instagram
Aplicatie telefon

Când vine vorba de aplicații, vestea să răspândește repede, așa că utilizatorii sunt la curent cu toate modificările, dar și cu opțiunile pe care orice aplicație lansată le oferă.

Dacă până acum Facebook, Instagram și Whatsapp erau nelipsite din smartphone-uri, acum, o altă aplicație le-a eclipsat total. A fost desemnată cea mai descărcată aplicație în 2020.

TikTok eclipsează Facebook

Vorbim despre TikTok, care a înregistrat o popularitate la care nici măcar creatorii ei nu s-ar fi așteptat vreodată. Potrivit BBC, aplicația fost cea mai descărcată în anul 2020 și este de asemenea, singura platformă de clipuri care nu este deținută de Facebook din top 5 cele mai descărcate.

Deși Donald Trump a încercat să o interzică pe vremea când era președinte al Americii, utilizatorii nu s-au gândit nici măcar o secundă să o șteargă, ba chiar numărul lor a înregistrat un adevărat avans.

Cine urmează după TikTok? Așa cum era de așteptat, Facebook ocupă locul doi în topul celor mai descărcate aplicații din lume, urmat de Whatsapp, Instagram, și Facebook Messenger.

Cum a evoluat TikTok

Tik Tok știe cum să își țină utilizatorii în priză, iar recent, aplicația a venit cu o nouă funcție care le permite acestora să posteze conţinut ce dispare în termen de 24 de ore, lucru similar cu aceași funcție de pe Instagram, relatează Business Insider.

Mai mult de atât, firma nu se oprește aici și anunță că încă este la capitolul experiemnte ”pentru a le oferi utilizatorilor noi modalităţi prin care să îşi aducă la viaţă ideile în cadrul comunităţii TikTok”.