Alexandru Cumpănașu este urmărit de peste 500.000 de elevi sub 18 ani pe Tik Tok. Postările lui sunt revoltătoare: face avansuri minorelor

03 ian. 2021
Alexandru Cumpănașu este urmărit de peste 500.000 de elevi sub 18 ani pe Tik Tok. Postările lui sunt revoltătoare: face avansuri minorelor
Alexandru Cumpănașu, împreună cu soția lui/ Sursa foto: Facebook

Alexandru Cumpănașu și-a crescut enorm notorietatea odată cu cazul Caracal, în care nepoata sa, Alexandra Măceșanu a fost ucisă cu bestialitate de monstrul Gheorghe Dincă. Acesta a candidat chiar și la alegerile prezidențiale și a investit foarte mult timp și bani pentru a-și crește conturile de pe rețelele de socializare.

Ei bine dacă credeați că Alexandru Cumpănașu este activ doar pe facebook, vă înșelați. Pe Tik Tok are un cont, profu.online, care este urmărit de peste 500.000 de utilizatori, în special persoane sub 18 ani. Deja a postat peste 2.300 de click-uri și a strâns milioane de like-uri.

Fostul mare ONG-ist s-a erijat într-un soi de apărător al elevilor, pe care îi îndeamnă să ia atitudine față de stat, profesori și îi instigă la abandon școlar. Mai mult, le promite că va lua atitudine contra cadrelor didactice pentru ilegalitățile pe care le comit.

Un descreierat care instigă la ură, abandon școlar și care în mod indirect le face avansuri elevelor minore în discuțiile publice cu ele, în vazul nostru, al tuturor”, a transmis și deputatul PNL, Pavel Popescu, care solicită închiderea acestui cont.

Alexandru Cumpănașu, dialog șocant cu o elevă de 16 ani

Unul din live-urile lui Alexandru Cumpănașu de pe Tik Tok a fost încărcat și pe Youtube de alți internauți, astfel că toată lumea a putut vedea cât de departe poate ajunge cel care în trecut făcea interviuri cu cei mai importanți ambasadori străini în România.

În acest clip, unchiul Alexandrei Măceșanu face referire la „dotările sale de la natură”. Inițial acesta dansase într-un live, iar tinerii au remarcat că acesta avea blugii prea strâmți. Astfel au început glumele legate de performanțele sale sexuale.

Alexandru Cumpănașu, în dialog cu o minoră/ Captură Tik Tok

O elevă de 16 ani l-a întrebat dacă folosește un produs pentru îmbunătățirea vieții intime, denumit „chitangel”.

V-a întrebat cineva dacă vă dați cu „chitangel” ”, l-a întrebat pe Cumpănașu o minoră de 16 ani.

Nu, nu mă dau cu „chitangelul” că m-a făcut mama suficient de bine. Ar trebui să-mi fie rușine sau să fiu mândru de chestia asta, că nu mi-e clar, voi sunteți fete și trebuie să ne spuneți”, a răspuns Cumpănașu.

Trebuie sa fiți mândru”, i-a spus eleva. „A întrebat cineva: cine vă tunde? Aveți un păr frumos”, a continuat eleva.

Eu cred că tu ai un păr frumos, nu eu, dar mă rog… Eu nu-mi închipui să (neinteligibil) unei fete de 16 ani, cum ești, o fată destul de dezvoltată, la liceu sportiv să faci în fiecare zi… Până la urmă nu e de profesor sau de profesoară… până la urma de colegii tăi care stau și se uită la fundul tău, adică sunt niște chestii care pe mine m-ar fi marcat pe viață, ți-o spun sincer”, i-a spus Cumpănașu elevei, potrivit aktual24.ro.