Ce sumă uriașă le dă Anamaria Prodan celor fiice ale sale în fiecare lună, doar ca bani de cheltuială. Cât a plătit și pentru studiile lor

01 iul. 2021
Ce sumă uriașă le dă Anamaria Prodan celor fiice ale sale în fiecare lună, doar ca bani de cheltuială. Cât a plătit și pentru studiile lor
Anamaria Prodan și una din fiicele sale

Anamaria Prodan este protagonista unei telenovele naționale în această perioadă. Laurențiu Reghecamf, soțul ei, a anunțat că divorțează și de atunci a pornit un spectacol fără sfârșit. Dacă se despart, cei doi ar avea de împărțit o avere uriașă, pe care specialiștii au evaluat-o la 100 de milioane de euro.

Anamaria Prodan s-a lăudat de multe ori cu banii pe care îi are, dar nu a vrut niciodată să ofere cifre concrete. Totuși ea nu s-a sfiit să povestească despre luxul pe care îl oferă celor două fiice ale sale, din prima căsnicie cu Tiberiu Dumitrescu.

Ce sume le dă Anamaria Prodan fiicelor sale ca bani de buzunar

Rebecca și Sarah studiază în afara țării, iar costul pentru un singur an de școlarizare se ridică la peste 50.000 de euro anual. La care se adaugă cazarea, masă plus alte cheltuieli.

Dar Anamaria Prodan le asigură fetelor tot ceea ce-și doresc. Ca bani de buzunar, ea a spus că le oferă între 1.500 și 3.000 de euro în fiecare lună, adică un salariu cu mult peste ceea ce câștigă un jurnalist de exemplu.

Rebecca, fiica cea mare are acum 22 de ani și este și cel mai tânăr patron al unei echipe de fotbal din Liga 1. Pentru că în aceste ea este proprietara Hermannstadt. Mai mult, aceasta este și model internațional, încă de la 14 ani și a luat chiar și premii.

Rebecca este și model internațional premiat

„A fost visul mamei mele! «Să fii pe podium și să apari pe coperta revistelor mari», așa îmi spunea. A fost funny (n.n, – amuzant), dar nu ceva pentru care aș întrerupe școala sau, acum, facultatea. Am încercat să fac în paralel cu școala tot ce și-a dorit mama. Am vrut să fac perfect totul și cred că am reușit.

E foarte greu în familia Prodan Reghecampf. Pretențiile sunt mari, iar noi trebuie să ne depășim părinții și să ducem numele familiei cu cinste mai departe. Și să fii sigur, toată lumea să fie sigură că nu fac paradă de cuvinte goale, eu chiar sunt convins, cred ce spun.

Cu mama am cea mai frumoasă relație de pe pământ. Chiar dacă stăm în țări diferite, mama și familia mea sunt modelele vieții mele. Mama ne-a învățat să fim independente și să ne descurcăm în viața fără ajutorul nimănui.

Orice membru al familiei Prodan Dumitrescu Reghecampf este unic în ceea ce face și ceea ce face este perfect. Suntem unici, fără falsă modestie! Și ca familie, și luați individual”, spunea Rebecca, în urmă cu ceva timp.