Ce facultate a terminat Olivia Steer, de fapt și cum și-a început cariera soția lui Andi Moisescu. Care a fost primul ei job

Ce facultate a terminat Olivia Steer, de fapt și cum și-a început cariera soția lui Andi Moisescu. Care a fost primul ei job

Olivia Steer și Andi Moisescu formează un cuplu de invidiat. Puțini știu însă detalii personale din viața soției lui Andi Moisescu. Spre mirarea tuturor, vedeta are studii într-un domeniu complet diferit.

Olivia Steer esteorginară din Oradea și s-a născut la data de 30 decembrie 1975, iar în prezent este căsătorită cu celebrul Andi Moisescu, alături de care are doi copii.

Deși și-a dorit încă din anii liceului să devină prezentatoare tv, Olivia Steer nu a făcut facultatea Jurnalism. Ea ales să se înscrie la Facultatea de Drept, pe care a și terminat-o.

În ciuda studiilor alese, visul pentru o carieră în mass media a continuat, astfel că, soția lui Andi Moisescu  a ales să fie contributor la un cotidian orădean și se ocupa de o rubrica numită ”Rumegușul limbilor de lemn”. Practic ea taxa erorile de exprimare în media, iar la puțin timp distanță, vedeta a devenit corespondent pentru ”Evenimentul zilei”.

Experiența Oliviei Steer e notabilă. Ea mai scris și la publicația ”Bihoreanul”, unde a avut o pagină de reportaje, sub titlul ”Povestirile Oliviei”, iar în paralel era corespondent local pentru ”Știrile PRO TV International”.

Cum și-a început cariera în televiziune

De aici, pașii spre succes au fost din ce în ce mia mici. Ulterior Olivia Steer a devenit coprezentatoare a emisiunii ”Dansez pentru tine”, de la Pro Tv, alături de Ștefan Bănică Jr. Totuși, acest lucru s-a întâmplat doar la prima ediție, fiind apoi înlocuită de Iulia Vântur.

A urmat apoi o pauză destul de lungă, iar după nașterea primului copil, David, Olivia Steer a revenit în televiziune cu emisiunea ”Business Magazin”. La scurt timp distanță, a urmat o nouă experiență ca mama, un alt fiu, Luca și emisiunea ”Doamne de poveste” de la Acasă Tv.

După ani întregi pe micile ecrane, cariera din mass media a Oliviei Steer a luat sfârșit, iar în prezent, soția lui Andi Moisescu deține propriul său site și o pagină mare de facebook, unde oferă sfaturi de nutriție și sănătate.