Anamaria Prodan vrea să-l bage pe Gigi Becali la închisoare. Motivul real pentru care a pornit un război fără precedent între cei doi

31 ian. 2021
Anamaria Prodan vrea să-l bage pe Gigi Becali la închisoare. Motivul real pentru care a pornit un război fără precedent între cei doi
Anamaria Prodan și Gigi Becali se află într-un conflict deschis în această perioadă

Gigi Becali și Anamaria Prodan au pornit un război, care nu pare să se finalizeze prea curând. Curg acuzațiile și amenințările din ambele părți, iar miza o reprezintă, ca de fiecare dată, banii. Patronul FCSB le-a impus jucătorilor să renunțe la firma de impresariat a fostei sale colaboratoare, iar aceasta a luat foc. Ar pierde sume imense.

Astfel că cei doi protagoniști își transmit, prin intermediul presei, tot felul de mesaje dure. Anamaria Prodan chiar l-a amenințat pe Gigi Becali cu închisoarea.

„Eu nu-s prostălăii care îi spun cât e de frumos, de bun, de minunat”

„Este penibil. Are un metru cu mâinile ridicate, pe scăunel! Jur că îl trimit la pușcărie”, a spus celebra impresară, care a continuat cu seria de amenințări într-o reacție pentru Playsport.

„Să plătească Gigi Becali clauzele jucătorilor. Se face de râs zilnic. Dar mai mult oare poate Gigi Becali ? Ne supărăm degeaba. De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. Se face de râs în fața jucătorilor. În fața țării. Dar repet. Toți îl știu. Circul lui, nu-l face nimeni. Cu mine, însă, o să-i fie foarte greu. Eu nu-s prostălăii care îi spun cât e de frumos, de bun, de minunat. Ăia în spatele lui leșină de râs ! Este penibil. Ne luptăm fără doar și poate. Are bani să achite clauzele jucătorilor”, a mai spus Anamaria Prodan pentru aceeași publicație.

Gigi Becali este supărat și pe Laurențiu Reghecamf, care a fost antrenor la FCSB – Steaua. Acesta a obținut rezultate bune cu echipa sa, dar într-un final a acceptat un alt contract. Conflictele cu patronul l-ar fi determinat să plece, chiar dacă s-a evitat un circ ca acum în presă. Becali a spus despre Anamaria Prodan că atunci când soțul său era antrenor, ea a reușit să exaspereze toate soțiile de fotbaliști pentru că insistat ca aceștia să semneze cu firma sa de impresariat.

Gigi Becali le-a impus jucătorilor FCSB să rupă contractele cu Anamaria Prodan. Reacția impresarei

„Anamaria Prodan a avut contacte cu jucătorii FCSB până ieri! De astăzi nu mai are! Eu am dat directivă, gata! După jignirile de ieri, ne facem de râs! Ea m-a jignit pe mine! Eu comand, ei execută! Eu sunt Becali, așa se face la mine, se știe! La FCSB: Faci Ce Spune Becali! Dacă ea e certată cu mine, ce să mai caute oameni de-ai ei la mine în casă? Eu sunt dictator! Le-am zis și ei execută!”, a spus Becali la Digi Sport.

Iritată la culme, Anamaria Prodan i-a transmis mesaje dure, în care l-a ridiculizat și i-a explicat totodată că nu este legal ceea ce face și că dacă va continua, va trebuie să scoată mulți bani din buzunar.

„Gigi are umeri? Săracul de el! Păi el se uită în oglindă? Are 1 metru, cu mâinile ridicare pe scăunel! Eu l-am ridicat pe el. Ca săracul se chinuie să ia campionatul de ani. Mă ruga să vorbesc în presă de el. Să zic că are bani mulți. Că nu-i pasă de nimeni și de nimic. Se gudura pe lângă mine când ma auzea vorbind la tv.

El, săracul, suna disparat să-l bage în direct. Pe mine mă suna de la emisiuni. Îmi e tare milă de el. Este atât de mic și la statura și la creier … Dacă mai vorbește de familia mea sau de soțul meu, jur că-l trimit la pușcărie”, a spus și Anamaria Prodan.