Ce sumă enormă cere Andreea Bălan ca să cânte la un eveniment. Cât este tariful ei pentru o nuntă

03 sept. 2021
Ce sumă enormă cere Andreea Bălan ca să cânte la un eveniment. Cât este tariful ei pentru o nuntă
Sursa foto: Instagram

Andreea Bălan, una dintre cele mai apreciate artiste din România și Petrișor Ruge lucrează de mulți ani împreună la diferite evenimente. Ei dansează, au un program artistic complet și se pare că sunt plătiți foarte bine pentru prestația lor. Ce banii primesc cei doi pentru a participa la o nuntă sau botez?

Încă de la o vârstă fragedă Andreea Bălan a câștigat inimile oamenilor și de-a lungul timpului a fost chemată la tot mai multe reprezentații și concerte. Ea a reușit să ajungă în topul preferințelor și este solicitată la diferite nunți sau botezuri, unde are un program complex alături de Petrișor Ruge.

Cei doi au se pare și un tarif pe măsură pentru a se prezenta la astfel de evenimente. Pentru o oră de program artistic, cei doi încasează nu mai puțin de 1.900 de euro. De asemenea, se pare că Andreea Bălan participa la unele evenimente alături de fosta colegă din trupa Andre, Andreea Antonescu. Cele două ar cere pentru un show complet sume de până la 5.000 de euro, au spus surse apropiate pentru Vocea Banilor.

Și-a schimbat viața profesională

Cu toate acestea, Andreea Bălan a recunoscut recent că nu mai participă la așa multe evenimente și concerte ca înainte. Ea și-a schimbat prioritățile acum și își face programul în funcție de fetițele ei. În acest sens, ea a modificat mai multe aspecte din viața profesională, fie că vorbim despre remunerația cerută sau locația concertelor.

„Nu o să mai iau la fel de multe concerte cum aveam înainte să am copii și am și un alt preț, îmi selectez cu atenție concertele, să fie cât mai aproape de casă. Am timp și pentru ele. De când sunt mamă ele sunt pe primul loc și tot programul mi-l fac în funcție de ele, filmările, concertele … Încerc să le îmbin pe toate, dar programul exact mi-l fac în funcție de ele”, a declarat recent Andreea Bălan pentru viva.ro.

Andreea și Petrișor colaborează de mulți ani

Andreea Bălan și Petrișor Ruge câștigau în 2008 marele premiu de la „Dansez pentru Tine”, luând faţa perechilor Smiley – Adriela şi Laura – Bogdan. De atunci viața lui Petrișor s-a schimbat foarte mult, după ce tânărul a legat o frumoasă prietenie cu artista.

Petrișor a fost luat ulterior de Andreea în echipa sa de dansatori, unde activează şi în prezent. În plus, el a devenit și instructor de Zumba și face parte și dintr-o echipă de balet. De asemenea, el realizează și mixuri muzicale sub numele de DJ Petri, cum este cel al piesei „Things U Do 2 Me”, cântată de Andreea Bălan.