Andreea Bălan, surprinsă în ipostaze intime, într-o vacanță fără Tiberiu Argint: „Mulțumesc, iubirea mea”

30 mai 2021
Andreea Bălan, surprinsă în ipostaze intime, într-o vacanță fără Tiberiu Argint:
Foto: Facebook

Andreea Bălan abia s-a întors din vacanța din Dubai, unde a fost împreună cu Tiberiu Argint pentru a sărbători un an de relație, că a și plecat din nou. De data aceasta în Turcia, la invitația agenției de turism, Soley Tour. Peste 60 de persoane au mers la evenimentul organizat de operatorul respectiv.

Printre aceștia și Liviu Vârciu, Elena Ionescu, Amna, Jo, Bella Santiago sau Adina Buzatu. Artista și-a lăsat fetițele acasă și a mers să se distreze pe un yacht de lux, iar apoi într-un hotel de cinci stele.

Comentarii siropoase pe Instagram

Deși nu le-a povestit fanilor ce caută mai exact în Turcia, după ce tocmai s-a întors din Dubai, aceasta a postat foarte multe fotografii cu ea într-un costum de baie minuscul.

De la distanță, Tiberiu Argint i-a comentat pe Instagram că este superbă. Deși Andreea Bălan spunea că vrea să-și țină relația departe de ochii publicului, ea nu s-a sfiit să-i răspundă acestuia la comentariu, astfel încât să poată vedea toată lumea.

„Argint Tiberiu ❤️ Mulțumesc, iubirea mea ❤️ Mi-e dor de tine”, i-a transmis cântăreața iubitului său.

Andreea Bălan mai are sentimente pentru fostul soț?

Andreea Bălan declara recent că vrea să încheie războiul cu George Burcea. De altfel, cei doi nu au divorțat încă oficial, chiar dacă amândoi și-au refăcut viața alături de alte persoane.

Interesant este că totuși vedete pare că nu și-a uitat complet fostul soț și asta pentru că fiecare comentariu al ei de pe facebook, pare să aibă un mesaj ascuns și pentru tatăl celor două fetițe ale sale.

„Viata nu e intodeauna un drum lin, dar invatam, ne motivam si devenim mult mai puternici in fata obstacolelor ⛰
Eu am invatat sa dansez pe stanci”, a fost comentariu câteva din pozele ei în costum de baie.