Ce studii are Lidia Fecioru și care a fost primul ei job. Detalii neștiute despre celebrul bionergoterapeut

11 feb. 2021
Ce studii are Lidia Fecioru și care a fost primul ei job. Detalii neștiute despre celebrul bionergoterapeut
Lidia Fecioru. Foto: captură Antena 3

Lidia Fecioru este un invitat permanent în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3. Puțini știu însă ce studii are bionergoterapeutul și cum a ajuns în televiziune. Primul ei job nu a avut nicio legătură cu ceea ce face acum. 

Lidia Fecioru este întotdeauna o prezență încântătoare, iar rubrica Leacul Zilei pe care o prezintă a devenit foarte apreciată în ultima vreme. Pe lângă faptul că este un bionergoterapeut de excepție, ea este și astroloagă și întotdeauna are grijă să dea unele dintre cele mai bune sfaturi.

Care a fost primul job al Lidiei Fecioru

Bionergoterapeutul s-a născut în Republica Moldova, în 1962, iar viața ei a avut urcâșuri și coborâșuri, la fel ca în cazul multor oameni. În ciuda faptului că acum s-a axat pe astrologie, primul job al Lidiei Fecioru a fost cu totul altul.

Aceasta a fost coafeză şi a urmat cursurile unei şcoli profesionale în acest sens. Pe lângă acest job, ea a mai fost și bibliotecară, director al unei case de cultură, iar în final, medic legist.

Din păcate, niciuna din meseriile avute nu i-au dat satisfacția de care avea nevoie, așa că a decis să se reprofileze, devenind secretara unei edituri. După multe studii și specializări în domeniul, a urmat și pasul cel mare. Lidia Fecioru a devenit bionergoterapeut.

Cine este Lidia Fecioru

Lidia Fecioru a avut o poveste de viață ruptă din filme. Ea s-a căsătorit la doar 18 ani și are doi copii. Între timp, viața i-a oferit surprize. Aceasta a divorțat, însă a rămas în relații bune cu prima sa iubire.

A avut grijă să pună carierea pe primul loc. Pentru fiecare meserie în parte pe care a avut-o, a decis să se specializeze și a urmat pe rând fiecare curs în parte. Primul a fost cursul de coafeze, apoi Şcoala de Cultură şi Arte şi a absolvit inclusiv Facultatea de Regie, Teatru şi Film.

În paralel, pe lângă toate acestea, Lidia Fecioru a urmat și cursurile lui Ignatenko din Ucraina, celebrul parapsiholog.

Cum a devenit medic legist

Dacă vă întrebați cum a ajuns Lidia Fecioru de la coafor la medicină legală, ei bine, aceasta a urmat cursurile Facultăţii de Medicină şi a lucrat la medic legist în cadrul Departamentul de Crimă Organizată din Chişinău.

Medicina legală a fost cea care a ghidat-o și spre astrologie. Aceasta mărturisea în urmă cu ceva timp că în timpul cazurilor la care lucra a început să simtă lucruri paranormale, precum întoarcerea în timp pentru a vedea cum s-a produs crima.

Nu a durat mult și bionergoterapeutul a făcut pasul cel mare. Și-a deschis propriul cabinet și oferă un diagnostic din clarviziune. Pe lângă cabinet, Lidia Fecioru este un invitat fidel la Adevăruri Ascunse de la Antena 1 și de asemenea, are rubrica ei proprie în cadrul aceleiași televiziuni, Leacul Zilei.