Cu ce a rămas Pepe după divorțul de Raluca Pastramă. Cei doi soți au împărțit averea

21 ian. 2021
Cu ce a rămas Pepe după divorțul de Raluca Pastramă. Cei doi soți au împărțit averea

Raluca Pastramă și Pepe au anunțat că divorțează încă de anul trecut. Deși artistul nu ar fi vrut să se despartă, decizia a rămas în mâinile Ralucăi care nu a stat prea mult pe gânduri. Cei doi soți au avut de împărțit o avere imensă, iar deși în primă fază au existat discuții, cei doi au ajuns la un acord comun.

Averea pe care Raluca și Pepe au acumulat-o în timpul căsniciciei a stârnit în primă fază un val de agitație în cuplu, însă după mai multe certuri, cei doi soți s-au înțeles într-un final și au împărțit totul. Fiecare a rămas cu ce și-a dorit.

Cu ce a rămas Pepe după divorț

Deși în primă fază se părea că cei doi soți vor ajunge la tribunal din cauza averii, întregul scandal a fost rezolvat pe cale amiabilă, iar Pepe a rămas exact cu ce și-a dorit.

Conform SpyNews, artistul a răamsc u două mașini de lux, dar și cu vila din Pipera unde a locuit împreun că Raluca Pastramă. Locuința este în valoarea de 400.000 de euro.

Pe lângă mașini și vilă, Pepe a rămas și cu afacerea din centrul Capitalei. Cu alte cuvinte, artistul nu va avea griji financiare o bună perioadă de timp.

Pepe și Raluca Pastramă

Cu ce a rămas Raluca Pastramă

Nici Raluca Pastramă nu e mai prejos. Fosta soție a lui Pepe a rămas cu grădinița pe care a construit-o și de care s-a ocupat personal ani de zile. Întreaca afacere ajunge la suma de 380.000 euro.

Pe lângă grădinița pe care și-o dorea, Raluca a mai rămas și cu bunuri, dar și alte bijuterii care nu depășesc mai puțin de 100.000 de euro, mai menționează sursa citată.

Dacă vă întrebați ce s-a întâmplat cu fetițele celor doi, ei bine, și la acest capitol, Raluca și Pepe s-au înțeles. Cei doi au divorțat la notar, iar cele două fetițe ar urma să aibe domiciliul la Pepe. În ceea ce privește custodia copiilor, aceasta va fi comună, așa cum au decis ambele părți.

Divorțul l-a afectat destul de mult pe Pepe, motivul pentru care, încă dinainte de a împărți averea, artistul a lansat o nouă melodie în care descrie momentele dureroase prin care a trecut odată cu separarea de Raluca Pastramă.