Ce studii are de fapt celebra Gabriela Cristea? Ce job a avut aceasta la TVR în anul 1994

12 iun. 2021
Ce studii are de fapt celebra Gabriela Cristea? Ce job a avut aceasta la TVR în anul 1994

Gabriela Cristea lucrează în televiziune încă din anul 1994, când a prezentat Eurovisionul la TVR 1, dar notorietatea ei a crescut fulminant odată cu reality show-ul matrimonial de la Kanal D, Noră pentru mama. Vedeta a fost prezentatoare, iar emisiunea s-a bucurat de un succes imens.

Pentru că nu s-a mai înțeles la bani cu conducerea postului, aceasta a refuzat să mai prezinte show-ul și a fost înlocuită cu Mirela Vaida. A regretat mai târziu alegerea făcută.

La ce televiziuni a lucrat Gabriela Cristea de-a lungul timpului

La acel moment era căsătorită cu Marcel Toader, de care a divorțat la 5 ani după nuntă, în anul 2013. Doi ani mai târziu i-a spus DA lui Tavi Clonda.

Astăzi are două fetițe cu acesta și prezintă o emisiune la Antena Stars. În trecut, Gabriela Cristea a colaborat cu numeroase televiziuni. A prezentat la Tele 7abc mai multe emisiuni, iar apoi la PRO TV. Din luna noiembrie 2000 și până în iulie 2005 a fost prezentator de știri sportive și co-prezentator al unei emisiuni matinale la B1 TV. Iar apoi din 2007  și până în 2012 a lucrat la postul Kanal D, care a și făcut-o celebră.

Ce studii are Gabriela Cristea

Puțini și-ar fi imaginat ce a studiat Gabriela Cristea de-a lungul timpului. După ce  a absolvit în 1993 Liceul de Coregrafie nr 1 din București, aceasta a urmat cursurile Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA. Ulterior s-a specializat pe Comunicare neurolingvistică – Facultatea de Sociologie și Comunicare diplomatică pe lângă Ministerul Afacerilor Externe.

Gabriela Cristea nu a activat niciodată în domeniul pe care l-a studiat. Aceasta și-a dorit dintotdeauna să lucreze în televiziune și asta a și făcut. La 18 ani, ea a plecat de acasă și a fost ajutată de o doamnă să-și termine studiile.