Ce studii are și unde lucrează acum Georgiana Elisei, iubita lui Jador? La ce televiziune și cu ce se ocupă mai exact

31 mai 2021
Ce studii are și unde lucrează acum Georgiana Elisei, iubita lui Jador? La ce televiziune și cu ce se ocupă mai exact
Jador și iubita lui, Georgiana Elisei

Georgiana Elisei a devenit celebră după ce Jador i-a pronunțat numele de nenumărate ori în diverse emisiuni. Mai mult, acesta a spus că a acceptat provocarea Survivor România pentru că își dorește să o uite fiindcă ea nu îl mai dorește pentru că i-a greșit de prea multe ori.

Totuși la revenirea în țară, cei doi s-au împăcat și formează din nou un cuplu. Chiar dacă la un moment dat, Jador a apărut la Teo Show pentru a se plânge că Georgiana l-a părăsit din nou, acum cei doi sunt împreună și au planuri mari, chiar de căsători, după spusele manelistului.

Unde lucrează în prezent iubita lui Jador

La un moment dat, în presă s-a speculat că Jador i-ar face ochi dulci nepoatei Elenei Merișoreanu, dar aceasta a ținut să precizeze că nimic nu este adevărat. Ea a dezvăluit că cei doi sunt doar prieteni și că amândoi au relații sudate cu alte persoane.

Atunci ea a povestit și că Georgiana lucrează la departamentul de știri, la o televiziune, tot în domeniul monden. Nu a dat și numele postului, însă ar putea fi vorba chiar de Antena Stars.

Ce studii are Georgiana Elisei

Georgiana a absolvit Universitatea Politehnică și o perioadă a lucrat ca și contabilă la studioul de înregistrări unde venea zilnic și Jador, semn că cei doi au fost mereu în contact.

Iubita manelistului a spus de mai multe ori că nu dorește să se expună public și că pentru ea este foarte importantă cariera. Ea a postat ca și comentariu pe rețelele de socializare și despre faptul că nu-și dorește un copil în viitorul apropiat, ceea ce nu ar fi deloc pe placul celor din familia artistului.