Câte operații estetice are Mirela Vaida? Puțini și-ar fi imaginat. Acum vedeta se mai pregătește de încă una revoluționară

Câte operații estetice are Mirela Vaida? Puțini și-ar fi imaginat. Acum vedeta se mai pregătește de încă una revoluționară
Mirela Vaida

Mirela Vaida este superbă și mereu cu zâmbetul pe buze. Mamă a trei copii, la 39 de ani, vedeta pare că trăiește viața perfectă. Recent s-a întors dintr-o vacanță de lux din Egipt, petrecută doar alături de soțul său, iar acum a luat o decizie surprinzătoare. Vrea să apeleze din nou la chirurugul estetician.

Da, din nou. Puțini au știut până acum că Mirela Vaida a suferit o intervenție estetică la nas în urmă cu 17 ani, dar se pare că rezultatul nu a fost cel dorit, așa că acum este hotărâtă să arate perfect.

Mirela Vaida spune că are nasul strâmb

„Cred că știți ce nas strâmb am din naștere! M-am născut cu o deviație… de sept! Am încercat să o repar, prin operație cu «dalta si ciocanul», în urmă cu vreo 17 ani! A ieșit și mai strâmb! Și uite așa, mi-a fost frică să mai încerc… Îmi trebuie doar timp pentru recuperare! Dar să vă țineți bine când voi apărea cu un nas drept și cârn, ca la 20 de ani!”, le-a spus Mirela Vaida fanilor săi  pe pagina sa de Instagram.

Mirela Vaida, alături de medicul estetician, care o va opera la nas. Foto: Instagram

Prezentatoarea de la Acces Direct a dezvăluit că va apela la o intervenție revoluționară și că nu va avea de suferit deloc. Fără tampoane, fără durere, doar rezultatele dorite. Așa sună anunțul vedetei.

În ce constă procedura revoluționară la care vrea să apeleze Mirela Vaida

Procedura la care vrea să apeleze Mirela Vaida constă în tăierea și șlefuirea cartilajului inestetic din nas cu ultrasunete, iar astfel pacientul nu va suferi niciun fel de traumă.

Așadar medicul estetician nu va opera la bisturiu și doar va manipula oasele nazale cu ajutorul unui aparat. Evident totul se va desfășura sub anestezie. Așadar în curând probabil vom vedea o Mirela Vaida schimbată.