Ce salariu primește un angajat la benzinărie? Cine plătește mai bine: Petrom, OMV sau Mol?

06 sept. 2021
Ce salariu primește un angajat la benzinărie? Cine plătește mai bine: Petrom, OMV sau Mol?

Poate v-ați întrebat când ați oprit într-o benzinărie din țară cam ce salariu primește un angajat de aici. De multe ori o muncă ușoară, dar aflați că și aici se plătește în funcție de vechime, postul ocupat și munca depusă, ca la orice job de altfel. Petrom, OMV, Rompetrol și Mol sunt câteva din benzinăriile de la noi din țară. Ce salarii primesc unii angajați de aici?

Cât primesc angajații Mol

Un angajat al benzinăriilor Mol din Constanța, primește de exemplu pentru funcția full time de casier un salariu lunar net în valoare de 1.900 de lei, dacă are o experiență de 2 ani de zile. La această sumă se mai adaugă tichete de masă și alte bonusuri în valoare de 220 de lei, respectiv 100 de lei pe lună, arată portalul undelucram.ro.

În același timp, în cadrul aceluiași lanț de benzinării, dar la Cluj-Napoca și într-un alt domeniu, cel de suport infrastructură IT, un angajat full time cu o experiență de un an primește lunar un salariu de 3.600 de lei net. Și aici se adaugă tichete de masă în valoare de 200 de lei lunar și alte bonusuri ce pot ajunge la 1.700 de lei pe an.

De asemenea, tot la Cluj, un angajat Mol care ocupă funcția full time de „Testing & Complaint Expert” și are o experiență de 6 ani, primește lunar 3.500 de lei net, sumă la care se adaugă tichete de masă și bonusuri de 200 de lei pe lună, respectiv 3.000 de lei pe an.

Ce salarii primesc cei de la Petrom

În cazul Petrom, un angajat al unei benzinării din Brazi care este stagiar încasa în anul 2018 un salariu lunar net în valoare de 1.700 de lei lunar. De asemenea, ca ți în cazul Mol, un casier de la Petrom primește un salariu lunar net asemănător. Astfel, un angajat din Galați, angajat pe funcția de casier, pe un post full time și care are o experiență de până într-un an, încasează un salariu lunar net în valoare de 2.000 de lei lunar.

Ce salarii acordă Rompetrol

În fine, un lucrător comercial, pe un post full time și care are o experiență de până într-un an la o benzinărie Rompetrol din Capitală, încasează lunar un salariu net de 1.900 de lei. Evident și aici se adaugă bonuri de masă, dar de o valoare ceva mai mică decât la concurență, doar de 150 de lei pe lună.

La Galați, un șef de tură care are o experiență de 10 ani, ajunge să încaseze lunar suma de 2.000 de lei net și bonuri de masă în valoare de 200 de lei pe lună.