Ce salariu încasează un inginer de la RCS RDS. Ce bonusuri oferă oferă operatorul

07 aug. 2021
Ce salariu încasează un inginer de la RCS RDS. Ce bonusuri oferă oferă operatorul

Angajații de la RCS RDS nu se pot plânge deloc căci salariile ajung chiar și până la 2.000 de euro în funcție de postul ocupat. Înființat în 1994, operatorul a ajuns să aibă un număr record de angajați și s-a extins în toată țara, ba și în restul Europei.

Salariile de la RCS RDS încep de la 2.000 de lei net și ajung să treacă și peste 9.000 de lei. Totul depinde de postul ocupat și să nu uităm că operatorul oferă și bonusuri pentru anumiți angajați.

Salariile de la RCS RDS

Un opertor de introducere și de prelucrare date full time de la RCS RDS încasează lunar un salariu de 2.300 de lei, la care se mai adaugă bonuri de masă și nu numai.

Un inginer și un coordonator pe de altă parte încasează lunar un salariu de 9.000 de lei net, o sumă imensă având în vedere salariile din alte părți.

Supervizorii în schimb pleacă lunar acasă cu un salariu de 5.000 de lei.

Cât încasează un agent call center

Un agent call center full time, pe limba italiană încasează în București un salariu de 2.5000 de lei plus alți 400 de lei bonus lunar. Acesta trebuie să aibă însă o experiență de trei ani în domeniu pentru a încasa acestă sumă.

Un casier de la RCS RDS pe de altă parte încasează 2.000 de lei, având aceași experiență de trei ani în domeniu. În Iași, aceași funcție este plătită cu 1.800 de lei, deci orașul contează și el .

Operatorul de telecomunicații angajat full time în Craiova, cu experiență în domeniu de 6 ani, câștigă în schimb un salariu de 2.800 de lei, pe când un operator helpdesk în București câștiga în luna iunie a anului 2019 un salariu lunar net de 2.650 de lei.