Ce salariu încasează lunar Laurențiu Reghecampf de la CSU Craiova? Dan Petrescu primește aproape dublu

15 sept. 2021
Ce salariu încasează lunar Laurențiu Reghecampf de la CSU Craiova? Dan Petrescu primește aproape dublu

Nici nu a semnat bine cu echipa din Bănie, că s-a aflat ce salariu are de fapt Laurențiu Reghecampf, dar și ce bonusuri va primi în urma negocierilor. Se pare că salariul nu este chiar foarte mare, dacă ne uităm la cât câștigă Dan Petrescu la CFR Cluj, dar este asemănător cu suma pe care o câștigă Edi Iordănescu la FCSB.

Deși cifrele nu sunt impresionante, Laurențiu Reghecampf și-a negociat o clauză în cazul în care este demis, asemănător cu ceilalți doi antrenori. Ceea ce diferă însă este suma pe care fiecare o va primi în cazul în care contractele sunt reziliate.

Astfel, de departe cele mai multe prevederi, dar și cea mai mare sumă o va primi Edi Iordănescu (500.000 de euro), dar nici Laurențiu Reghecampf nu se poate plânge de cei 330.000 de euro pe care ar urma să-i primească în cazul unei demiteri, transmite gsp.ro.

Ce salariu și bonusuri a negociat Laurențiu Reghecampf

În ceea ce privește salariul negociat, soțul Anamariei Prodan, care de altfel nu este cea care s-a ocupat de contractul său cu echipa din Bănie, va primi aceeași sumă ca Edi Iordănescu la FCSB, adică 15.000 de euro pe lună. Suma însă este aproape la jumătate față de salariul pe care Dan Petrescu îl primește la CFR Cluj (25.000 de euro pe lună).

Laurențiu Reghecampf are un contract semnat cu CSU Craiova pentru două sezoane și are prevăzute și bonusuri consistente pentru cupele europene. Sumele variază în funcție de importanța competițiilor europene, cea mai mare fiind prevăzută, evident, pentru calificarea în grupele Champions League. În acest caz, Reghecampf ar urma să primească un bonus de nu mai puțin de 500.000 de euro. De asemenea, pentru calificarea în grupele Europa League i-ar reveni un bonus de 300.000 de euro, iar pentru Conference League, 150.000 de euro, mai scrie sursa citată.

Nu în ultimul rând, soțul Anamariei Prodan și-a negociat și prime speciale pentru partidele oficiale, care variază în funcție de locul pe care va termina CSU Craiova sezonul și punctajul pe care-l va avea. Pentru fiecare punct acesta poate câștiga suplimentar sume cuprinse între 200 și 400 de euro, dacă echipa din Bănie termină pe locul unu, doi sau trei.