Dezvăluire jenantă despre Laurențiu Reghecampf: ”Dacă mă înjură și îmi vorbește urât…”

07 aug. 2021
Dezvăluire jenantă despre Laurențiu Reghecampf: ”Dacă mă înjură și îmi vorbește urât...”
Anamaria Prodan împreună cu soțul său Laurențiu Reghecamf

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf generează în continuare controverse. Impresara iese constant la atac, vorbind despre presupusele amante ale soțului ei, dar și despre ce se întâmplă în spatele ușilor închise.

Nimeni nu știe exact ce s-a întâmplat în mariajul celor doi și care a fost momentul care a dus la ruptura totală dintre cei doi, însă treptat, Anamaria Prodan începe să scoată la lumină mai multe detalii destul de jenante.

”Dacă mă înjură…”

Anamaria Prodan vrea să își salveze familia cu orice preț, indiferent de zvonurile din spațiul public. A recunoscut că există probleme, însă nu a spus clar ce s-a întâmplat.

Cu toate astea, declarațiile impresarei devin din ce în ce mai controversate pun pe gânduri din ce în ce mai multe persoane. Recent, aceasta a cerut imagini în care soțul ei a fost surprins cu amanta sa în Delta Dunării.

”Dacă așa ați aflat voi că stă cu amanta la Craiova, mergeți și faceți poze clare. Nu ca cele din Deltă și prezentați-le. Dacă mă înjură si îmi vorbește urât mie sau copiilor, întrebați-l pe el sau pe cine vreți. Amanta, prieteni apropiați. Eu nu mai vreau sa stau zilnic să fac sau să desfac viața lui Reghe sau a mea sau a copiilor”, a mărturisit Anamaria Prodan, pentru sport.ro.

Anamaria Prodan ține capul sus

Indiferent de dezondământ, Anamaria Prodan povestește că ea va rămâne alături de familia sa. Chiar dacă soțul ei va alege să plece, chiar dacă are amante, impresara susține că ea refuză să mai dezbată acest subiect.

”Dacă Reghe face ceva, pleacă, are amante, să vă spună el. Eu, fetele și Reghe Jr. suntem toți uniți. Familie. Cine nu vrea să mai facă parte din familie e liber să facă ce vrea. Noi suntem cu capul sus. Reghecampf-Prodan și nu rupem rândurile niciodată!”, a mai adăugat ea.

Mai mult de atât, Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf nu are niciun motiv să o urască, ea fiind cea care a muncit altături de el și l-a ajutat în carieră mai mult decât oricine altcineva.

”Dacă mă urăște? Păi de ce să mă urască? Ca am muncit pentru el secundă de secundă, pentru că măam luptat pentru el cu tot fotbalul? Că i-am creionat și, ulterior, trasat un drum perfect către performanță? Că l-am susținut necondiționat în toți acești ani? Că i-am dat totul pentru a face performanță?

Că i-am dăruit cel mai frumos băiețel? Că alături de mine a crescut si amândoi am construit ceva unic fără nici un ajutor din exterior? Ar putea cineva să mă urască?”, a mai spus vedeta.