Suma enormă pe care o va primi Laurențiu Reghecamf ca să antreneze CSU Craiova. Contractul este unul fabulos pentru Liga 1

28 iul. 2021
Suma enormă pe care o va primi Laurențiu Reghecamf ca să antreneze CSU Craiova. Contractul este unul fabulos pentru Liga 1

Laurențiu Reghecampf revine în fotbalul românesc și urmează să fie noul antrenor al Universității Craiova. Soțul Anamariei Prodan îi va lua locul lui Marinos Ouzounidis care a fost demis. Ce salariu va avea acesta în Bănie?

Reghecampf a condus marți primul antrenament al echipei din Bănie și, conform contractului, va antrena Universitatea Craiova pentru o perioadă de doi ani, scrie fanatik.ro.

„Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Științei! Tehnicianul a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe o perioadă de 2 ani și va conduce primul antrenament mâine după-amiază. Mult succes în familia alb-albastră, Mister!”, a fost mesajul publicat de Universitatea Craiova pe pagina oficială de Facebook.

Bonus uriaș pentru Liga Campionilor

Se pare că, Laurențiu Reghecampf va avea un salariu de 500.000 de euro pe an la CSU Craiova, după ce a semnat un contract valabil până în 2023, transmite sursa citată. De asemenea, în cazul în care va aduce echipa în grupele Ligii Campionilor ar putea câștiga nu mai puțin de 1 milion de euro.

„Este o experiență nouă, la un club foarte mare, care își dorește câștigarea campionatului și cât mai multe trofee. (…) Relația dintre mine și patronul Universității Craiova este una veche, suntem prieteni și discutam mereu despre ceea ce se întâmplă la echipă. Ne-am înțeles, am bătut palma și vom fi împreună pentru doi ani de zile”, a declarat Laurențiu Reghecampf în cadrul unei conferințe de presă.

Laurențiu Reghecampf revine ca antrenor în România după o pauză de 4 ani. Ultima echipă antrenată de acesta în România a fost FCSB, cu care a avut contract în intervalul decembrie 2015 – mai 2017. În cei patru ani de absență din Liga 1, Reghecampf a antrenat mai multe echipe din țările arabe, printre care Al-Wahda, din Emiratele Arabe Unite, echipă care în sezonul 2017-2018 a terminat pe locul 2.