Ce salariu încasează Cabral de la Pro Tv. Ce studii are și cum de a ajuns în televiziunea din România

24 feb. 2021
Ce salariu încasează Cabral de la Pro Tv. Ce studii are și cum de a ajuns în televiziunea din România
Cabral Ibacka

Toată lumea a auzit probabil de Cabral Ibacka. Este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune din România, iar după ani de experiență, acesta și-a creat propriul show interactiv urmărit de milioane de telespectatori, ”Ce spun românii”?

Până la momentul în care a ajuns să dețină propriul show, Cabral a avut nevoie de experiență, pe care și-a făcut-o pas cu pas. El a trecut pragul mai multor posturi de televiziune, însă, în final, a ajuns la Pro Tv.

Cine este Cabral Ibacka și ce studii are

Cabral Ibacka s-a născut pe 4 octombrie 1977, în Bucureşti, într-o familie mixtă. Tatăl său este de origine congoleză, iar mama sa este româncă. Cei doi s-au cunoscut în perioada facultăți.

Cabral nu se gândea că va ajunge în televiziune. Vedeta de la Pro Tv s-a apucat de sport pe vremea când avea doar 6 ani şi părinţii l-au dus la antrenamente de kickboxing şi Muay Thai. A fost un adevărat învingător, câștigând numeroase titluri chiar şi în timpul liceului şi a facultăţii.

Dacă vă întrebați ce studii are Cabral, ei bine, nimic nu ar fi prezis că televiziunea va deveni viața lui. El a absolvit cursurile Liceului Teoretic Decebal şi Facultatea de Sport din cadrul Universităţii Ecologice.

Cum a ajuns în televiziune

Cabral şi-a început cariera la Antena 1, cu emisiunea Roata de rezervă, apoi s-a reprofilat o perioadă. El a jucat în filmul Je ne marcherais jamais seul, iar în perioada 1999-20000 a prezentat mai multe emisiuni la Prima TV, precum Impact, Banc Show, Vara fără limite.

Anul 2000 îl surprinde la postul Acasă. Aici, Cabral a prezentat mai multe emisiuni precum Un bărbat adevărat şi Poveştiri Adevărate, emisiuni urmărite de sute de mii de spectatori.

Cabral a mai prezentat și emisiunile Poveştiri de noapte, În al nouălea cer și Sunt celebru scoate-mă de aici.

Ce salariu are la Pro Tv

Din 2015, Cabral a început colaborarea cu Pro TV, unde prezintă propriul show ”Ce spun românii”. Vedeta încasează  lunar un salariu de 10.000 de lei pentru postul de prezentator de televiziune.

Totuși, banii nu provin doar din acest domeniu. Cabral este bine cunoscut și în lumea afacerilor, el fiind asociat la patru firme impunătoare diferite. Cea mai puternică dintre acestea este Negru Production, care în acel an a avut o cifră de afaceri de 219.000 de lei.

Soția lui Cabral, Andreea, se poate lăuda și ea cu o carieră de succes. Ea a intrat în 2013 în lumea afacerilor, moment în care și-a deschis și firma de publicitate denumită August Media SRL, din care câștigă bani frumoși.