Ce salariu încasează Alexandra Dinu de la Pro Tv și cum a ajuns în televiziune. Are job-ul pe care și l-a dorit întotdeauna

18 feb. 2021
Ce salariu încasează Alexandra Dinu de la Pro Tv și cum a ajuns în televiziune. Are job-ul pe care și l-a dorit întotdeauna
Alexandra Dinu

Alexandra Dinu a debutat în lumea filmului în anul 2002, iar de atunci, cariera ai cunoscut o evoluție surprinzătoare. Fosta soție a lui Adrian Mutu a jucat în filme de succes, iar acum a revenit în țară, însă pentru un alt tip de job din care câștigă destul de bine.

Alexandra Dinu l-a înlocuit pe Mihai Pentre pentru locul de jurat în emisiunea Românii au talent. Numele ei nu este însă unul străin. Vedeta a fost căsătorită în perioada 2001-2003 cu Adi Mutu, alături de care are un copil pe nume Mario Mutu.

Cum a ajuns în televiziune

Cu puțin timp înainte de divorț, în 2002, Alexandra Dinu a intrat în lumea filmului jucând și un rol în comedia Garcea și Oltenii. După divorț însă, aceasta a dorit o schimbare. A plecat din țară și și-a stabilit o carieră în televiziune și film în Italia.

La început a prezentat rubrica meteo la televiziunea lui Silvio Berlusconi, iar apoi lucrurile s-au aranjat și mai bine. Românca a jucat în serialele „Il commissario Montalbano”, „Ricomincio da me”, „Carabinieri” si „Capri”, foarte apreciate de italieni.

De asemenea, ea a continuat cu r „L’isola”, „Sposami” şi „Rosso San Valentino”, iar după rolul din ultima producţie a fost premiată ca cea mai bună actriţă a Italiei, în 2012. De atunci, i-a fost mult mai ușor să câștige premii și să obțină mai multe roluri în producțiile internaționale.

Cum a primit propunera de la Pro Tv

2021 a fost însă anul unei schimbări. Ea s-a reîntors în România și a primit un rol de excepție la Pro Tv. Chiar ea mărturisea că televiziunea a fost mereu pasiunea ei și a știtu că va urma o zi în care va putea reveni în acest domeniu.

Vedeta a mai povestit că locul de jurat în cadrul emisiunii Românii au talent a venit la momentul potrivit și este o experiență pe care o aștepta de multă vreme.

”Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simțit că era nici locul și nici timpul potrivit. Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am știut că ACUM este momentul! Este o nouă experiență pe care o aștept cu entuziasm. Abia aștept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba”, mărturisea Alexandra Dinu.

Ce salariu încasează de la Pro Tv

Alexandra Dinu are o experiență impresionantă în domeniul televiziunii. Până în 2004, aceasta a fost producător şi prezentator al emisiunii ProMotor până în 2004.

După ce s-a mutat în Italia s-a reprofilat și a jucat în numeroase seriale şi filme internaţionale, alături de actori celebri precum Adrien Brody sau Antonio Banderas.

Reîntoarcerea în România însă merită din punct de vedere al veniturilor. Surse au mărturisit pentru stiridirecte.ro că vedeta ar încasa suma de 200.000 de euro pe un singur sezon al emisiunii Românii au talent.