Topul câștigurilor: Ce salariu uriaș are Andreea Esca la Pro TV? Cătălin Măruță, Dan Negru și Mircea Badea sunt și ei în top

02 nov. 2020
Topul câștigurilor: Ce salariu uriaș are Andreea Esca la Pro TV? Cătălin Măruță, Dan Negru și Mircea Badea sunt și ei în top

Când spui Andreea Esca, spui Pro TV. Cariera acesteia se confundă cu activitatea postului de televiziune din Pache Protopopescu, iar acest lucru se vede și din salariul pe care Esca îl primește lună de lună.

De-a lungul timpului, s-a speculat mult cu privire la salariul real pe care Andreea Esca îl are la Pro TV. Potrivit Viva, aceasta ar câștiga lunar nu mai puțin de 50.000 de euro, renumerație la care se mai adaugă, desigur, bani din contractele de imagine.

Cătălin Măruță este alt nume mare al trustului Pro TV. Realizatorul show-ului „La Măruță” ar câștiga, lunar, aproximativ 15.000 de euro.

Mircea Badea, realizatorul emisiunii „În gura presei”, este de asemenea extrem de discret cu privire la încasările sale. Cu toate acestea, pe surse ar fi apărut mai multe informații care indică faptul că lui Badea i s-ar vira în cont, lunar, un salariu de aproximativ 10.000 de euro.

Dan Negru și-a câștigat renumele de gazda Revelionului autohton. În fiecare an, audiențele pe care le reușește sunt uriașe, astfel încât câștigă pe merit nu mai puțin de 135.000 euro pe an.

O altă emisiune cu tradiție în showbiz-ul românesc este „Neața cu Răzvan și Dani”. Matinalul Antena 1 reușește sezon după sezon să-i țină pe români în fața televizoarelor, iar realizatorii ei, Răzvan Simion și Dani Oțil, sunt răsplătiți pe măsură, fiecare dintre ei primind aproximativ 10.000 de euro pe lună.