Ce salariu primește Bebe Cotimanis de la Prima Tv. Motivul real pentru care a renunțat la Pro Tv

28 feb. 2021
Ce salariu primește Bebe Cotimanis de la Prima Tv. Motivul real pentru care a renunțat la Pro Tv
Bebe Cotimanis

Bebe Cotimanis este un actor celebru și un om de televiziune de mare succes. El a fost până de curând imaginea Pro Tv-ului, însă neînțelegerile financiare l-au făcut să ia o decizie importantă legată de job-ul său.

Bebe Cotimanis a fost timp de 25 de ani vocea Pro Tv-ului. În anul 2020 însă, actorul a avut o serie de neînelegeri cauzate de partea financiară, așa că a decis să se retragă.

De ce a plecat de la Pro Tv

Chiar el mărturisea că în loc să i se mărească salariu în funcție de experiența și de activitatea pe care a avut-o ani de zile, suma înacasată lunar scădea, deci nu mai era nimic de făcut.

Actorul a mai povestit că își respectă munca, iar în ciuda faptului că cei de la Pro Tv au făcut eforturi să îl țină, prețul nu era cel corect.

”S-a produs din motive economice. Contractele au devenit mai subțiri, iar eu nu am acceptat chestia asta. Pentru că e munca mea și o respect. Au încercat să mă țină, dar la un preț mai mic”, mărturisea Bebe Cotimanis după plecarea sa.

Activitatea lui Bebe Cotimanis

Bebe Cotimanis a avut o activitate demnă de laudă. El a fost jurat al emisiunii Românii au Talent și a jucat și în cea mai recentă producție, Vlad, unul dintre cele mai urmărite seriale românești din întreaga țară.

Pe lângă producțiile actuale, Bebe Cotimanis are o experiență vastă în lumea teatrului și a cinematografiei. El a jucat în următoarele filme: Misterele Bucureștilor (1983), Hotel de lux (1992), Asfalt Tango (1995), Babe – cel mai curajos porc din lume (1996) – Arthur Hoggett (voce, versiunea română), Triunghiul morții (1999), Amen. (2002) -Pruffer, Zbor deasupra unui cuib de curci (2003) – Nea Fănică, Magnatul (2004), Paranoia 1.0 (2004), „15” (2005), Lacrimi de iubire (2005), Happy End (2006), Daria, iubirea mea (2006), Doctori de mame (2008), State de România (2009), O nouă viață (2014), Coborâm la prima (2018 ).

Ce salariu primește la Prima Tv

Pro Tv l-a înlocuit repede. Florin Piersic Jr a devenit noua voce a postului la scurt timp după plecarea lui Bebe Cotimanis. Potrivit stiridirecte.ro, Pro Tv îl plătea pe Bebe Cotimanis cu suma de 5.000 de euro lunar, având în vedere experiența și cei peste 20 de ani petrecuți în trust.

Prima Tv însă, îi oferă dublu. Potrivit sursei citate, Bebe Cotimanis încasează un salariu lunar de 10.000 de euro pentru munca prestată.