Ce înălțime are Cătălin Radu Tănase și ce salariu primește de la Pro Tv. Este cel mai bine plătit corespondent

Ce înălțime are Cătălin Radu Tănase și ce salariu primește de la Pro Tv. Este cel mai bine plătit corespondent
Cătălin Radu Tănase

Cătălin Radu Tănase este un nume extrem de cunoscut al televiziunii din România. El este unul dintre cei mai de seamă corespondenți din întreaga țară, însă puțini știu detalii personale despre acesta.

Cătălin Radu Tănase este unul dintre cei mai vechi reporteri ai postului de televiziune Pro Tv, însă până să ajungă aici, acesta a schimbat destul de multe publicații.

Cum a ajuns la Pro Tv

Corespondentul Pro Tv are o experiență vastă. El învăţat câte puţin din toate, jurnalism, actorie, un picuţ de cinema, iar cunoștințele sale l-au adus la Pro Tv, unde lucrează și în prezent.

Ani la rând Cătălin Radu Tănase a făcut muncă de teren până în momentul în care a fost nevoit să se opereze la coloană. De atunci, șefii l-au trimis la știrile matinale, prezentate pe atunci de Iulia Vântur.

Cătălin Radu Tănase a fost prezent la toate evenimentele majore din ţară şi din lume, iar de cele mai multe ori, se întâmpla ceva neplăcut oriunde apărea.

Ce înălțime are Cătălin Radu Tănase

Dacă vă întrebați ce înălțime și ce greutate are corespondetul Pro Tv, ei bine, Cătălin Radu Tănase este mai înalt în realitate. El are o înălțime de 1.85 și 78 de kilograme.

Viața sa sentimentală nu a mers atât de bine precum cea profesională. El a fost căsătorit cu marea sa iubire din liceu, Oana Constantinescu, alături de care are şi o fiică, pe nume Carina Alexandra. Anul 2008 însă a fost un an decisiv pentru cei doi. Cătălin și Oana au divorțat, atunci când fetița lor avea doar trei ani.

Nu a durat mult, iar Oana și-a refăcut viața, însă Cătălin Radu Tănase a rămas singur.

Ce salariu încasează la Pro Tv

Din punct de vedere sentimental nu i-a mers prea bine în ultimii ani, însă din puct de vedere financial și profesional, corespondentul Pro Tv se poate declara împlinit.

El rămâne cel mai cunoscut și experimentat reporter de la Pro Tv, dar și din România, iar pentru acest job, încasează lunar un salariu de 7.000 de euro, conform stiridirecte.ro.