Ce salariu imens încasează Mirela Vaida de la stat? Unde lucrează aceasta, pe lângă jobul de prezentatoare la Acces Direct

31 aug. 2021
Ce salariu imens încasează Mirela Vaida de la stat? Unde lucrează aceasta, pe lângă jobul de prezentatoare la Acces Direct
Sursa foto: Instagram

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute vedete de la Antena 1 cu emisiunea „Acces direct”, care a înregistrat audiențe record. Cu toate acestea, poate nu mulți cunosc că prezentatoarea TV se ocupă și cu altceva, ea fiind angajată și la stat.

Pe lângă jobul din televiziune, Mirela Vaida este angajată și la stat, mai exact la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”. Aici ea este angajată pe contract individual de muncă, pe perioadă nedeterminată și ocupă funcția de solist vocal. Ea are „un salariu net de 4.487 lei, conform gradului SI, gradaţia 4, Legea 153/2017, actualizată”, a transmis Primăria Capitalei, conform capital.ro.

În plus, primăria a mai spus că sumele virate de Teatrul de Revistă „Constatin Tănase” către Mirela Vaida pentru anul trecut se ridică la 55.237 de lei. De asemenea, în primele șase luni ale acestui an ea a primit 28.120 de lei.

Ar putea prezenta o nouă emisiune TV

Și ar putea fi și mai ocupată în următoarea perioadă. Având în vedere că îi place să gătească, de multe ori împărtășind rețete cu fanii de pe rețelele de socializare, se poate ca pe viitor să fie luată în calcul pentru o emisiune de acest tip. Pentru început, vedeta Antenelor a fost invitată în emisiunea „HelloChef”, care a debutat pe 29 august.

Mirela Vaida este licențiată în Drept și are două Mastere – unul în Dreptul Comunității Europene și altul în Comunicare și Relații Publice. Prima ei apariția la TV a fost la o vârstă fragedă, când a trebuit să cânte o melodie live pentru un post local din Iași, iar în 2004 a prezentat prima emisiune TV.

„Prima-prima apariţie la TV a fost în clasa a IX-a, la un post local din Iaşi, când trebuia să cânt live o melodie. Îmi amintesc şi acum că s-a dat stop de câteva ori, din cauza faptului că nu mă puteam aduna de emoţie. Prima apariţie că moderator TV a fost în toamna lui 2004, tocmai constat că s-au împlinit 10 ani de atunci şi a fost alături de Cosmin Seleşi, la cârma unui matinal. Acolo am înţeles ce înseamnă live-ul, dar şi multe alte lucruri ce s-au dovedit a-mi fi extrem de utile mai târziu”, povestea Mirela Vaida pentru a1.ro.