Adela Popescu revine la PRO TV! Ce emisiune va prezenta și de când

27 aug. 2021
Adela Popescu revine la PRO TV! Ce emisiune va prezenta și de când
Adela Popescu

Adela Popescu a absentat în ultimele luni de la PRO TV și asta pentru că a fost în concediu de maternitate. Se pare că a fost și de neînlocuit. Chiar dacă inițial, Lora era o alternativă sigură pentru producători, artista a renunțat foarte repede la contract.

Ulterior s-a încercat o improvizație cu mai multe vedete, dar emisiunea devenise destul de obositoare. Cove a rămas singura constantă de la emisiunea Vorbește lumea, doar că acum nu mai apare în comunicarea celor de la PRO TV.

Adela Popescu revine, Cove pleacă

De altfel, încă de când reprezentanții postului au prezentat grila de toamnă, Gabriel Coveșeanu nu s-a mai regăsit în spoturile de promovare, totul fiind centrat pe Adela Popescu.

Și într-adevăr aceasta va reveni la PRO TV începând cu 30 august, de la ora 10.30. Încă nu se știe sigur dacă renumitul actor va mai reveni pe post, dar la cum arată lucrurile s-ar crede că nu.

”Dragii mei, nu mă așteptam să vă dau așa rapid această veste, dar… mă întorc! De luni ne revedem la Vorbește Lumea, de la 10:30. Știu deja că voi avea emoții să fim împreună, așa că sper să-mi fiți aproape și să vedeți ce v-am pregătit alături de colegii mei.
Cum Radu e gata să îmi pregătească sandwich-ul de dimineață, mamaie să îl supravegheze pe bebeluș, iar copiii să picteze la grădiniță, mă declar mai mult decât pregătită să ne vedem, de luni până vineri, la Vorbește Lumea. :)”, a transmis Adela Popescu.