Mirela Vaida pleacă de la Acces Direct? Vedeta a semnat pentru o nouă emisiune. Detalii din culise

23 aug. 2021
Mirela Vaida pleacă de la Acces Direct? Vedeta a semnat pentru o nouă emisiune. Detalii din culise
Mirela Vaida

Mirela Vaida este fără doar și poate una dintre cele mai populare vedete Antena 1. Aceasta a reușit să dea lovitura cu emisiunea Acces Direct, înregistrând cifre de audiență record și aducând postului încasări fabuloase.

Chiar dacă a avut și ceva probleme din cauza unei persoane cu probleme psihice, care a intrat în platou și a încercat să o agreseze, prezentatoarea TV continuă să-și păstreze optimismul și voia bună.

Mirela Vaida este și actriță la Teatrul Constantin Tănase, cântă, are concerte, dar și gătește. Aceasta a împărtăși cu fanii de pe rețelele de socializare de mai multe ori diferite rețeie și chiar i-a invitat să gătească împreună.

Mirela Vaida, într-o nouă emisiune

Astfel producătorii Antena 1 au ajuns la concluzia că Mirela Vaida trebuie să mai apară într-o emisiune pentru ca cifrele de audiență să fie unele bune încă de la prima ediție. Este drept că vedeta va fi doar invitata Roxanei Blenche, fostă concurentă la Chefi la Cuțite.

Ea va fi gazda show-ului culinar HelloChef, care va debuta pe 29 august, iar în prima plan va fi prezentatoarea de la Acces Direct, care se pare că o să apară doar acum în această producție. Însă pe viitor este luată în calcul pentru o emisiune de acest tip. Așa că nu este exclus să o vedem pe Mirela Vaida la cârma unui show culinar, mai ales că-i place atât de mult să gătească.