Ce salariu imens încasează lunar Mihai Gâdea de la Antena 3? Pentru ce mai primește extra încă 10.000 de euro

01 aug. 2021
Ce salariu imens încasează lunar Mihai Gâdea de la Antena 3? Pentru ce mai primește extra încă 10.000 de euro
Mihai Gâdea este CEO Antena 3 din 2010

Mihai Gâdea este unul dintre cei mai longevivi și influenți moderatori TV. Acesta prezintă de mai bine de zece ani emisiunea Sinteza Zilei la Antena 3, post unde este și CEO. Sumele pe care le încasează de la companie sunt unele de-a dreptul uriașe.

Mihai Gâdea este căsătorit de aproape 20 de ani cu Agatha Kundri și împreună au o fiică superbă, Karina Maisha. Anul acesta, ea și-a dat examenul de bacalaureat și a fost admisă la o facultate prestigioasă din Olanda, unde va studia creative business. Cursurile acolo nu sunt deloc ieftine, dar familia își permite să-i satisfacă orice dorință.

Ce salariu imens încasează lunar Mihai Gâdea de la Antena 3?

Mihai Gâdea are un salariu imens la Antena 3. Potrivit jurnaliștilor de la bugetul.ro, acesta ar încasă în fiecare lună 15.000 de euro, la care se mai adaugă încă 10.000 de euro ca fond de cheltuieli, pe care jurnalistul nu trebuie să le justifice.

Nu trebuie uitat că Mihai Gâdea este și CEO al companiei, ceea ce înseamnă că în funcție de profit, el poate încasa și un procent important la final de an, din acesta. Așadar suma pe care o încasează moderatorul este probabil mult mai mare.

Antena 3 are contracte importante cu toate partidele politice. A fost și una dintre companiile care a beneficiat de un sprijin important de la Guvernul condus de Ludovic Orban în pandemie. Deși în 2020, postul de televiziune a scăzut salariile angajaților, totuși datele au arătat că a fost unul dintre cei mai buni ani din istorie pentru industria media.

Ludovic Orban a alocat bani industriei media în anul în care aceasta a câștigat cei mai mulți bani

Au fost alocați foarte mulți bani pentru publicitate, în special spre zona online și asta pentru că multe business-uri au trecut în online. Cu toate acestea, Guvernul a decis să aloce sprijin de la stat, ceea ce i-a nemulțumit pe mulți și a fost considerat mai degrabă o mită pentru jurnaliști.

De precizat că banii nu au ajuns la angajați, ci la patroni, care chiar au diminuat salariile folosind drept pretext pandemia și panica generală că ar putea rămâne fără loc de muncă.