Ce salariu are o vânzătoare LIDL? Are o mulțime de bonusuri, iar sumele întrec orice așteptare

20 ian. 2021
Ce salariu are o vânzătoare LIDL? Are o mulțime de bonusuri, iar sumele întrec orice așteptare

LIDL se numără celor mai căutate magazine din țară. De la o săptămână la alta, românii se bucură de produse noi, iar angajații depun și ei un efort colectiv pentru a-i mulțumi întotdeauna pe clienți. Puțini știu însă ce salarii încasează aceștia pentru munca depusă.

LIDL se numără printre companiile care au majorat semnificativ salariile angajaților anul trecut. Lanțul de magazine face permanent angajări și nu e de mirare că oamenii se bat pentru un loc de muncă, salariile chiar sunt pe măsură.

Ce salarii oferă LIDL

Începând cu data de 1 martie 2020, LIDL a introdus o nouă regulă. Potrivit companiei, niciun angajat nu va încasa peste 4.000 de lei, adică 2.500 de lei net, indiferent de funcția pe care o ocupă.

Important de știut este faptul că în toată această sumă intră atât banii de salariu, cât și tichetele de masă, dar și primele anuale pe care angajații le primesc atât de Crăciun, cât și de Paști.

Pe lângă prime, un angajat LIDL mai primește și sporuri, iar acest lucru a fost confirmat chiar de oficialii companiei.

Nici până în primăvara anului trecut veniturile LIDL nu erau atât de mici. Potrivit voxbiz.ro, cel mai mic venit al angajaților era de 3.500 de lei, adică 2.180 de lei net lunar. Totuși, pentru a atrage un număr larg de angajați, anul 2020 a venit cu o serie de surprize.

Pe lângă un salariu mai mare, angajații LIDL primesc o zi liberă, chiar de ziua de naștere, o zi suplimentară de concediu, valabilă pentru cei care au o vechime mai mare de cinci ani în companie, dar și creșteri ale sporurilor speciale.

Ce salariu are o vânzătoare LIDL

Acum probabil vă întrebați cât ajunge să câștige o vânzătoare LIDL. Conform informațiilor oferite de site-urile de recrutare, salariile diferă în funcție de experiență dar și de orașul în care persoana vrea să lucreze.

În Cluj Napoca spre exemplu, un vânzător full time de la Lidl cu o experiență de minim un an de zile poate primi un salariu de peste 4.000 de lei lunar. La polul opus însă, în Pașcani, salariul oferit pentru aceași funcție și aceași experiență este de 3.350 lei, cu bonusuri incluse.

Nici salariații din depozite nu o duc rău. Începând cu anul 2019, LIDL a mai introdus o treaptă suplimentară de salarizare pentru acești angajați. Astfel și aceștia primesc creșteri salariale garantate în primii patru ani de la angajare, iar cei care depășesc patru ani pot ajunge la venituri de 4.700 lei brut lunar.