Ce salariu are Mihai Voropchievici la Antena 3 și ce studii are la bază? Nu a vorbit despre asta niciodată

16 aug. 2021
Ce salariu are Mihai Voropchievici la Antena 3 și ce studii are la bază? Nu a vorbit despre asta niciodată
Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici este unul dintre cei mai îndrăgiți oameni din România. El este extrem de cunoscut pentru rubrica sa din cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, unde prezintă horoscopul rnelor pentru fiecare zodie în parte.

Pe lângă horoscop, Mihai Voropchievici împreună cu Lidia Fecioru vorbesc și despre astre, dar și despre obiceiurile care ne îngreunează viața, iar lucrurile povestite de ei ajută fiecare persoană în parte într-o oarecare măsură.

Cine este Mihai Voropchievici

Puțini știu însă detalii despre cariera numerologului. Mihai Voropchievici are 68 de ani și o carieră vastă în domeniul numerologiei și astrologiei.  Are 70 de kilograme, o înălțime de 1,70 și este căsătorit. Alături de soția sa, cei doi au trei copii, două fete și un băiat.

La capitolul studii, numerologul are specializări  în arte divinatorii, precum astrologie, numerologie, chiromanţie şi cartomanie. Pe lângă aceste domenii, el este și o persoană extrem de credincioasă, lucru pe care l-a mărturisit chiar el.

Eu cred în Dumnezeu! Eu nu contest credința. Ceea ce contest sunt poate preoții. Sunt unii preoți cu har, alții… de dar. Pe aceștia din urmă îi contest”, mărturisea numerologul în urmă cu ceva timp.

Ce salariu are Mihai Voropchievici la Antena 3

Dacă vă întrebați ce salariu încasează Mihai Voropchievici de la Antena 3, ei bine, acesta nu se poate lăuda cu o sumă prea mare. El este un invitat permanent în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, emisiune ce se difuzează săptămânal.

Surse din trustul Intact au declarat că numerologul ar încasa un salariu de 1.500 de euro pe lună pentru aceste apariții.

Previziunile sale însă nu sunt pe placul oricui. Voropchievici mărturisea în urmă cu ceva timp că a trăit o adevărată teroare datorată celebrității sale. În urmă cu trei ani, acesta ar fi primit un telefon și ar fi fost amenințat cu moartea.

Chiar el a fost cel care a dezvăluit momentele neplăcute prin care a trecut în acel moment.

Am primit o mulţime de felicitări la adresa mamei că nu a nins atunci când am prognozat eu. Era un pretext, apoi a trecut la ameninţări. Zicea că vine să-mi spargă capul cu un ciocan”, mărturisea Mihai Voropchievici, la Antena 3.