Reacția care a șocat pe toată lumea! Raed Arafat, umilit la Antena 3! Val de replici năucitoare

29 ian. 2021
Reacția care a șocat pe toată lumea! Raed Arafat, umilit la Antena 3! Val de replici năucitoare
Raed Arafat, șeful DSU

Vineri, 29 ianuarie 2021 se scrie o nouă pagină neagră în istoria României. O explozie la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș a ucis 5 persoane, iar alte peste 100 au avut de suferit în urma incidentului. Toți pacienții internați în pavlionul 5 era bolnavi de coronavirus, având forme medii și severe. Pompierii au sosit la locul incendiului în numai 5 minute și au acționat rapid, evitând și alte tragedii.

Cu toate acestea, în timpul unui interviu, un reporter Antena 3 a început să țipe isteric la șeful DSU, care furniza ultimele informații cu privire la dramaticul eveniment.

A fost incendiul de la Colectiv, apoi incendiul de la Piatra Neamț, acum din nou. Ce facem, domnule Arafat? Ardem ca șoarecii în spitale, nu se poate așa ceva. Oamenii sunt revoltați”, a țipat reporterul Antena3, în timp ce secretarul de stat în MAI dădea declarații.

Reacția lui Raed Arafat, șocat de reporterul Antena 3

Raed Arafat, vizibil iritat și șocat totodată i-a răspuns pe un ton similar. Trebuie precizat că șeful DSU a fost de fiecare dată foarte bine primit la Antena 3, Mihai Gâdea fiind unul dintre moderatorii care a fost mereu de partea lui. Reacția unui reporter chiar de la Antena 3 a fost total neașteptată, în acest context

„Dacă ați venit să urlați la noi, v-am explicat intervenția. Urlați dumneavoastră. Este revoltă în capul dumneavoastră. Până vedem care este situația…. Lăsați situația vă rog până o să vină pompierii să vă spună care este motivul. În acest moment v-am dat toate informațiile. Au fost controale. Ultimul control aici a fost în luna noiembrie anul trecut. Tonul vă rog, al dumneavoastră…”, a replicat Raed Arafat.