Ce salariu are un angajat Dedeman? Sumele sunt neasteptate. Primesc și bonusuri lunare

Ce salariu are un angajat Dedeman? Sumele sunt neasteptate. Primesc și bonusuri lunare
Magazin Dedeman

Dedeman este una dintre cele mai de succes afaceri din România, iar frații Pavăl au grijă să își răsplătească bine angajații pentru munca depusă. Pe lângă salariile încasate, angajații de la Dedeman primesc și bonusuri lunare.

Un raport publicat de Dedeman în 2020 arăta că per total, compania are aproximativ 11.000 de angajați. Pe lângă profitul de câteva milioane de euro pe care frații Pavăl îl fac, aceștia se numără printre cei mai mari angajatori de pe piața românească.

Cât câștigă un angajat Dedeman

Acum poate vă întrebați ce salariu are un angajat Dedeman și ce trebuie să facă pentru a-și primi bani. Ei bine, în cadrul platformei undelucram.ro, dedicată mediului de lucru din România, foști angajați de la Dedeman au spus ce salarii încasau pentru diferite funcții în cadrul companiei.

Astfel, un casier Dedeman câștiga lunar, suma de 2.000 de lei. Salariile cresc în funcție de postul ocupat. Astfel, un consilier de vânzări ajunge să câșige lunar un salariu de 2.800 de lei. Totuși, sumele nu sunt fixe. Ele pot varia în funcție de experiența persoanei angajate, dar și în funcție de performanțe.

De asemenea, pe lângă salariul lunar, un angajat Dedeman primește și bonusuri din partea companiei.

Cum a apărut Dedeman

Povestea fraților Dedeman este una exemplară. Totul a început în 1992, atunci când Dragoș Pavăl și fratele său, Adrian Pavăl, au decis să încerce să conducă o afacere proprie. Cei doi s-au apucat să revândă produse, deschizându-și astfel primul magazin.

Nu a durat mult, iar cei doi frați s-au extins. Au început să vândă mobilă, iar de aici a fost un singur pas distanță până la afacerea de miliarde de lei. Așa a luat naștere Dedeman.

Cei doi antreprenori mărturiseau că la acel moment nu exista competiție pe piață, așa că se putea adăuga orice fel de adaos comercial. Ei povesteau că în acei ani au făcut profituri imense care i-au ajutat enorm în dezvoltarea afacerii actuale.

”Era o criză de mobilă incredibilă la finele lui 92, nu exista competiţie şi puteam să pun adaos comercial foarte mare. Conform angajamentului, stocul de marfă trebuia plătit până la finalul anului şi eu am preluat în martie. Am rotit stocul ăla de foarte multe ori şi am făcut un profit imens pentru acele vremuri.

Să plătesc stocul la final de an a fost o bagatelă. Practic, marele nostru început ăla a fost. Acolo am făcut un capital incredibil de mare”, mărturiseau frații Pavăl.