Fulgy de la Clejani nu se mai oprește. Ce le transmite lui Alex Velea și Antoniei: „Faceți-mă de râs…”

Fulgy de la Clejani nu se mai oprește. Ce le transmite lui Alex Velea și Antoniei: „Faceți-mă de râs…”
Fulgy de la Clejani

Fulgy de la Clejani părea că s-a cumințit și că dorește să intre în atenția publicului prin muzică și proiecte. Doar că acesta a ieșit din nou în evidență prin scandalurile pe care le declanșează. Acesta a fost din nou prins drogat la volan.

Și pentru a se justifica a încercat să arunce vina pe băieții lui Alex Velea. El a insinuat că cei de la Golden Boy Society ar fi fumat substanțe interzise și el ar fi inhalat involuntar, atunci când a mers la ei la studio pentru a înregistra o piesă.

Alex Velea, supărat pe Fulgy de la Clejani

După ce i-a folosit numele într-un vlog pe Youtube, Alex Velea i-a transmis doar un mesaj scurt. „Bă, de ce ești mincinos?”, a fost comentariul iubitului Antoniei din mediul online.

Antonia are o relație de mulți ani cu Alex Velea

Pentru că întregul conflict a escaladat și Alex Velea s-a trezit implicat într-un scandal cu droguri, fără să aibă vreo vină, fiul Clejanilor a revenit și a postat pe Instagram în care a spus că preferă să meargă la închisoare decât să întineze imaginea unor oameni minunați

Fulgy acuză presa

Fiul Clejanilor se adresează presei, spunând că aceștia de fapt sunt cei care ar fi interpretat toate mesajele lui. Cu toate acestea, nimeni nu a exagerat nimic. Doar au fost redate cuvintele tânărului, care se lăuda recent că a fost la dezintoxicare la o clinică din Spania și că tatăl său, Ioniță de la Clejani a cheltuit 800.000 de euro cu el.

„Vă rog frumos presa, sunt în stare să merg și la pușcărie pentru acești oameni minunați, Alex și Antonia. Au o familie frumoasă și cei mai simpatici copilași. Nu el stricati imaginea din cauza mea, vă rog frumos. Faceți-mă pe mine de râs, nu pe ei, pentru că ei sunt exemplul României de ”așa da””, a spus Fulggy, pe pagina sa de Instagram.