Cine are cel mai mare cont de Instagram din România? Este un bărbat pe care-l adoră toate femeile. INNA a căzut pe locul 2, iar Selly nu prinde top 10

16 ian. 2021
Cine are cel mai mare cont de Instagram din România? Este un bărbat pe care-l adoră toate femeile. INNA a căzut pe locul 2, iar Selly nu prinde top 10
INNA și Deliric

Surprize, surprize, dar cel mai urmărit cont de Instagram al unui român nu aparține unei vedete super cunoscute, nu este nici măcar al unui artist celebru sau influencer, ci al unui tânăr pasionat de fitness și culturism. Andrei Deiu are 23 de ani și locuiește de mai bine de 15 ani în Anglia, unde s-a mutat cu părinții lui, care munceau acolo.

„Sunt din Râmnicu Vâlcea, m-am mutat cu familia în Anglia la 15 ani pentru o viață mai bună, mai multe oportunități, iar acum am 22 de ani. Mulți nu știu că sunt român pentru că pe social media postez numai în engleză, deoarece 90% din urmăritorii mei sunt din toate țările, nu pentru că mi-ar fi rușine ca sunt roman sau pentru că sunt arogant (cum spun haterii)”, povestea Andrei Deiu în anul 2019 într-un interviu pentru romanianaesthetics.ro.

Acum tânărul are peste 4,2 milioane de urmăritori și câștigă minim 1200 de dolari pentru o postare, conform Playtech.ro. Acesta continuă să facă ceea ce-i place, adică culturism și să posteze foarte mult pe Instagram și Youtube, două surse importante de venit pentru el.

Andrei Deiu. Sursa Foto: Instagram

Vedetele precum INNA sau Adelina Pestrițu de exemplu încasează sume destul de mari din Instagram, pot cere chiar și 2000 de euro pentru o singură fotografie în care promovează un produs. Dacă adaugă și un story legat de subiect, atunci prețul poate crește. Desigur clientul poate negocia cel mai bun onorariu și dacă achiziționează un pachet mai mare de postări, atunci și suma scade.

Top 10 conturi de Instagram din România. Cele mai urmărite conturi de Instagram din România

  1. Andrei Deiu – 4,2 milioane urmăritori
  2. INNA – 2,9 milioane de urmăritori
  3. Antonia – 2,6 milioane de urmăritori
  4. Delia – 2,5 milioane de urmăritori
  5. Andra – 2,4 milioane de urmăritori
  6. Dorian Popa – 2,2 milioane de urmăritori
  7. Nicole Cherry – 2 milioane de urmăritori
  8. Smiley – 2 milioane de urmăritori
  9. Alina Eremia – 1,9 milioane de urmăritori
  10. Andreea Mantea – 1,8 milioane de urmăritori