Cauza reală a decesului celebrei cântărețe Cornelia Catanga. De ce boală suferea? Banca îi luase casa și locuia cu chirie

26 mart. 2021
Cauza reală a decesului celebrei cântărețe Cornelia Catanga. De ce boală suferea? Banca îi luase casa și locuia cu chirie

Cornelia Catanga a murit în această dimineață la Spitalul Universitar din București. Artista era infectată cu noul coronavirus, însă nu aceasta este cauza oficială a decesului. Ea s-a tratat o perioadă acasă, iar când nu a mai putut să respire soțul său, Aurel Pădureanu a chemat Salvarea.

Cornelia Catanga avea grave probleme de sănătate. În anul 2019 ea a suferit un infarct și i s-a montat un stent. Asta după ce de-a lungul vieții sale a suferit numeroase intervenții la ochi deoarece vederea îi era grav afectată. Marea cântăreață a povestit de mai multe ori că a ajuns să se îmbolnăvească de inimp din cauza supărării.

Cornelia Catanga avea mari probleme cu banii

Deși era un nume mare pe plan muzical, aceasta nu și-a administrat bine banii. A făcut un împrumut mare la bancă pentru ca fiul său să poată studia în străinătate, însă la un moment dat nu și-a mai putut plăti ratele. Atunci banca i-a luat casa, iar ea a ajuns să se mute în chirie. Datoriile s-au multiplicat, la fel și numărul supărărilor, iar artista a căzut în depresie.

Înainte de pandemie reușise să-și mai revină pe plan financiar, dar noul virus i-a blocat practic toate cântările și a rămas din nou fără o sursă de finanțare. Toate acestea i-au agravat problemele la inimă. Cornelia Catanga nu credea nici în coronavirus și nu a vrut să meargă la spital atunci când a fost diagnosticată pozitiv.

Cauza oficială a decesului

Toate aceste probleme adunate au dus la moartea sa prematură. Cauza oficială a decesului este stop cardio-respirator. Medicii au încercat să o intubeze când a ajuns la spital, dar nu s-a mai putut face nimic, din păcate. Mara Bănică, reporter Acces Direct și o bună prietenă a artistei a dat detalii.

”Noi dormeam, era 4.45 și suna Catanga, nu e un secret, că ea mă mai suna noaptea, că avea insomnie, că era obișnuită cu viața de noapte. Am pus pe silențios telefonul și am avut, parcă, o presimțire. Am răspuns, era Aurel, care răcnea și îmi spunea ‘Mara, a murit Cornelia’. I-am zis liniște-te. Se urcase în mașină, pleca spre casă, era cu Alexandru, cu nora, erau bulversați, șocați. Înțeleg că a avut virusul, că s-a tratat o perioadă acasă, nu a mai putut să respire, au chemat ieri salvarea, iar când au vrut să o intubeze, că nu mai respira, a făcut două stopuri cardiace”, a declarat Mara Bănică la Star Matinal de la Antena Stars.