Câți ani a împlinit Tudor Chirilă? Artistul pare cu mult mai tânăr. Nimeni nu i-a putut ghici vârsta

Câți ani a împlinit Tudor Chirilă? Artistul pare cu mult mai tânăr. Nimeni nu i-a putut ghici vârsta
Tudor Chirilă

Tudor Chirilă este unul dintre cei mai vocali artiști din România. Acesta s-a implicat de fiecare dată și când a venit vorba de proteste și i-a criticat aspru pe decidenții politici pentru probleme existente în țară.

Tudor Chirilă a avut mult timp contract cu PRO TV pentru emisiunea Vocea României. El a devenit jurat după ce Horia Brenciu a plecat la Antena 1. Între timp, acesta a revenit și a devenit coleg de juriu cu solistul de la Vama. Doar că pandemia a stopat filmările și momentan nu se știe când va avea loc o nouă ediție.

Câți ani a împlinit Tudor Chirilă?

În schimb PRO TV pregătește o nouă ediție a Masked Singer România, unde s-ar putea să-l vedem pe Tudor Chirilă. Pe 28 mai, acesta a împlinit 47 de ani, o vârstă pe care nimeni nu i-a ghicit-o pentru că pare mult mai tânăr. El trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Iulia Mîzgan, încă din anul 2021, cu care are și doi copii.

Doar că artistul a spus că dorește să-i țină departe de lumina reflectoarelor. De altfel, el mereu a fost extrem de rezervat atunci când a venit vorba despre viața sa privată, pe care a dorit să o țină departe de ochii curioșilor.

Tudor Chirilă îi cerată pe Nicușor Dan și Viorica Dăncilă

Tudor Chirilă și-a exprimat de fiecare dată public nemulțumirile față de clasa politică fără să țină cont de partidul din care aceștia provin. El l-a certat pe Nicușor Dan pentru haosul din parcul Herăstrău și a criticat numirea Vioricăi Dăncilă la BNR.

„Cooptarea Vioricăi Dăncilă pe un post de consilier la BNR e o flegmă peste obrazul Meritocrației. E momentul ăla când se confirmă faptul că până și la cel mai înalt nivel funcționează mafia, recompensele politice, strângerile de mână transpartinice, mentalitate de clan. Sper ca Mugur Isărescu să revină la sentimente mai bune față de propria conștință și să recurga la reevaluare. E greu să le spunem copiiilor noștri că nu tre să facă nimic ca să ajungă foarte sus. Ah, scuze, tre să intre într-un partid.”

„Nicușor Dan Poate reusiti sa faceti curat in Herastrau. Ca pare mai simplu sa mai construiesti o terasa decat sa cosesti iarba.”, au fost ultimele postări ale lui Tudor Chirilă.